O groapă în sectorul Buiucani, în care ar ,,putea încăpea un om aflat în picioare”

Strada Sculeni din sectorul Buiucani a fost subiect de discuție în cadrul ședinței Primăriei de astăzi. Asta după ce a fost săpată o groapă, pentru a fi efectuate niște lucrări, în cele din urmă groapa rămânând deschisă.

„Ar putea încăpea un om în picioare în ea”, a declarat edilul Ion Ceban, care și-a arătat nemulțumirea față de unii colegii.

„La Buiucani, strada Sculeni unde a fost săpată o groapă pentru a fi săpate niște utilități, azi ar putea încăpea un om în picioare și îmi pare rău pentru neglijența unor colegi.

Sunt oameni care cu certitudine au pierdut încrederea, dar vom întoarce această încredere, chiar dacă va fi nevoie în continuare, iar să începem să dăm pe cineva afară, pentru ca lucrurile să meargă. Rog foarte mult ca toate aceste situații să fie luate la control și sunt absolut sigur să mai sunt cazuri de acest gen. Noi am discutat despre unele din ele. Foarte mult sper ca atunci când ajungem la rapoartele Apă Canal vom avea o claritate pe aceste subiecte – ce se întâmplă în sectoare și când o să fie înceapă să fie remediate aceste probleme”, a declarat Ion Ceban, conform Unimedia.

O femeie din nordul Moldovei a fost violată de șapte bărbați. Fiica acesteia cere pedeapsă dură pentru infractori
Articolul anterior
Jennifer Lopez s-a reunit cu Ben Affleck. ,,E fericită lângă el”, conform presei de peste Ocean
Articolul următor
Alte articole interesante