O haită de lupi a făcut prăpăd la Florești

Situație gravă în mai multe localități din raionul Florești. O haită de lupi a ucis zeci de oi și capre, acum câteva zile.

O femeie a povestit pentru Unimedia că în jurul orei 03:00 totul era liniște, iar deja spre dimineață, au fost găsite mai multe oi ucise.

„A observat că poarta de la ocol era ruptă și era o oaie în ocol moartă și celelalte erau prin apropiere, pe imaș vreo 5, restul prin pădure. Soțul când a văzut că nu sunt, a început să le numere, a văzut că 20 de capre nu sunt, 18 le-a găsit, 2 până acum nu le-a găsit”, spune o locuitoare din satul Ciutulești.

Femeia spune că oamenii legii au venit la fața locului, au examinat circumstanțele și au întocmit un proces verbal. „Am sunat la 112 și polițiștii au fost, de la veterinărie. Ei s-au uitat la urme, au întocmit un proces verbal și a încheiat procesul pentru că cine este vinovat că au venit lupii?”, a conchis femeia. Victima a mai povestit că toate animalele, inclusiv cele neatinse au fost vândute, de frică să nu se repete scenariul.

Un bătrân din Italia a sunat la 112, pentru că se simțea singur. Cum au reacționat operatorii
Articolul anterior
Chișinăuienii sunt avertizați să nu apeleze la serviciile lui Moș Crăciun și Alba ca Zăpada la domiciliu
Articolul următor
Alte articole interesante