O icoană făcătoare de minuni a fost adusă la Mănăstirea Ciuflea din Capitală

Icoana făcătoare de minuni Maica Domnului ”Odighitria”, care în greacă înseamnă „îndrumătoarea”, a fost adusă la Mănăstirea Ciuflea din Capitală, din satul Baital, regiunea Odesa.

separator
Icoana a fost întâmpinată de un sobor de preoţi şi de credincioşi. ,,Am auzit de la lume că cei care au fost la Sfânta Mare Icoană, le-a ajutat Dumnezeu în foarte multe lucruri: la sănătate și la spor în gospodărie.”

”Ne-a ajutat. Mulțumim Domnului și Maicii Domnului că e așa puternică și deodată simți puterea ei. Mulți ani am fost bolnavă și de la ea m-am vindecat.” Icoana a fost descoperită în 2005 în biserica din satul Baital, regiunea Odesa. Părintele Antonie Cumpătă este cel care a duce icoana la Chişinău din 2011.

”Atunci când foarte mulți credincioși vin din curiozitate să se închine acestei sfințenii, află o dezlegare, o hotărâre a problemelor lor. Astfel Maica Domnului lucrează prin minunile sale în viața fiecărui creștin. Mulți au căpătat dezlegare de diferite boli de ochi”, a spus Antonie Cumpătă, preot.

Anul trecut, la Mănăstirea Ciuflea, în seara zilei de 15 ianuarie, icoana a început să izvorască mir. Obiectul de cult va fi expus la Chişinău până la sărbătoarea Sfintelor Paşti.

sursa: www.publika.md

Un microbuz cu moldoveni implicat într-un grav accident la Iași: 8 persoane au ajuns la spital
Articolul anterior
Un model de leagăn pentru bebeluși a fost retras din vânzare. Ar fi dus la moartea a zeci de copii
Articolul următor
Alte articole interesante