O ieșire la frigărui le-a costat 100.000 lei. Cinci persoane din Nisporeni, amendate

Au chefuit pe timp de carantină şi s-au ales cu sancţiuni. Cinci persoane din Nisporeni au făcut frigărui în curtea unui bloc de locuit din oraş, asta în contextul în care au fost impuse măsuri, conform cărora, oamenii trebuie să iasă din case numai în caz de necesitate și să păstreze distanţa socială.

separator
Petrecăreţii au fost surprinşi în data de 26 martie, de către un locatar al blocului, care a apelat serviciul de urgenţă.

„Astăzi, în jurul orei 13:00 a parvenit un apel la Serviciul de urgenţă 112, ulterior a fost înregistrată informaţia în Registrul Special al Serviciului de gardă al IP Nisporeni, referitor la faptul că un grup de cinci cetăţeni, persoane fizice în adiacentul blocului locativ, aflându-se în spaţiul public pregăteau o masă, un fel de picnic, frigărui”, a declarat Gheorghe Balan, seful secției securitate publică din cadrul IP Nisporeni.

La faţa locului s-a deplasat echipajul de intervenţie al poliţiei, care a depistat patru bărbaţi şi o femeie cum au încins grătarul.

Pentru că au încălcat măsura impusă de către autorităţi şi anume ce ţine de: interzicerea aflării în spaţiile publice, fiecare din cei cinci petrecăreţi s-au ales cu amenzi de 22 500 de lei.

În acest context, primarul oraşului a venit cu un apel către toţi locuitorii pentru ca să respecte măsurile restrictive impuse în această perioadă de stare de urgență, scrie albasat.md.

Coronavirus: Italia anunță 92.472 de cazuri și 10.023 de morți
Articolul anterior
De Paște, Primăria Chișinău oferă la 70 mii de pensionari câte 100 de lei
Articolul următor
Alte articole interesante