O infirmieră care activa la spitalul din Briceni a decedat din cauza infecției Covid-19

Coronavirusul a făcut încă cinci victime în țara noastră. Printre acestea, un cadru medical din spitalul raional Briceni.

separator

Deces 636: Ministerul Sănătății anunță cu regret decesul dnei Tatiana Iurlova, de 57 ani, care activa în calitate de soră-gospodină, în cadrul secției consultative a Spitalului Raional Briceni. Aceasta a fost internată la data de 28 iunie, la Spitalul Clinic Republican. Aducem sincere condoleanțe familiei îndurerate și colegilor.

Deces 637: Femeie de 64 ani, din raionul Ocnița. Internată la data de 7 iulie, la Spitalul Clinic Bălți. Comorbidități: urolitiază, pionefroză, insuficiență poliorganică.

Deces 638: Femeie de 58 ani, din mun. Bălți. Internată la data de 30 iunie, la Spitalul Clinic Bălți. Comorbidități: bronșită cronică obstructivă, hepatită virală cronică C, boală renală cronică.

Deces 639: Femeie de 63 ani, din raionul Hîncești. Internată la data de 18 iunie, la Institutul Oncologic. Comorbidități: mielom multiplu, insuficiență renală cronică, trombocitopenie secundară.

Deces 640: Bărbat de 65 ani, din mun. Chișinău. Internat la data de 18 iunie, la Institutul Oncologic. Comorbidități: mielom multiplu, agranulocitoza, boală renală tubulo-interstițială.

284 cazuri noi de Covid-19, înregistrate în ultimele 24 de ore
Articolul anterior
O fetiță de 6 ani, lovită și rănită de un șofer care conducea în stare de ebrietate
Articolul următor
Alte articole interesante