O influenceriță celebră pe Instagram, însărcinată cu al cincilea copil, a murit subit înainte să nască

Emily Mitchell, influenceriță celebră pe Instagram, însărcinată cu al 5-lea copil, a murit împreună cu copilul ei nenăscut cu câteva zile înainte de Crăciun după ce „s-a simțit brusc foarte rău” în timp ce lua micul dejun, scrie New York Post.

Emily Mitchell, creatorul paginii și blogului popular The Hidden Way Instagram, a murit la vârsta de 36 de ani acasă în Rhode Island. Aceasta era însărcinată cu cel de-al cincilea copil.

Familia ei a creat un GoFundMe pentru a-l ajuta pe soțul lui Emily, Joseph, care a încercat cu disperare să o salveze înainte de sosirea paramedicilor.

Pe pagina de donații, Emily a fost descrisă ca o mămică și soție „dedicată” care a avut un impact mare în „viața multor oameni”. „Inimile noastre sunt frânte, iar prezența ei veselă va fi de neînlocuit. A avut un impact mare în viața multor oameni și această pierdere este de neînțeles pentru oricine o cunoștea. Suntem încrezători că Em este acum în perfectă armonie cu Dumnezeu”.

Medicii nu au stabilit încă cauza morții.

„Prietena noastră era o mamă și o soție dedicată, avea o inimă mare pentru Domnul și își iubea copiii atât de mult. „Frumoasă în interior și la exterior, Emily avea un zâmbet molipsitor și un spirit amabil și plin de compasiune”, scrie în necrologul ei online.

Mitropolia Basarabiei va construi la Bălți o catedrală și un centru cultural cu finanțare de la Guvernul României
Articolul anterior
Noua tulpină a Covid-19 s-a răspândit în 33 de țări. Care sunt acestea
Articolul următor
Alte articole interesante