O mama care crește singură trei copii riscă să ajungă în stradă. Doi dintre micuți sunt grav bolnavi

În ajunul Sărbătorilor, haideți să fim mai buni! Un caz extrem de dureros și grav are nevoie de implicarea maximă a celor din jur, pentru o mână de ajutor. O mamă din Vadul lui Vodă care își crește singură cei trei copii riscă să ajungă în stradă.

separator

Tatăl copiilor a pecat, nu se știe nimic de el. Sărmana mamă a rămas neajutorată cu doi copii bolnavi.
Băiețelul în vârstă de 5 ani este paralizat de la piept în jos, suferă de hidrocefalie și spina bifida și poartă mereu scutece (nr.6).

Fetița de 3,5 ani poartă la picioruț mărimea 24-25.

Celealtă fetiță, în vârstă de 1,5 ani, suferă și ea de spina bifida. Micuța nu merge, se târâie în genunchi. Potrivit medicilor, dacă va purtea încplțăminte specială și va continua reabilitarea are țanse să meargă. Fetița are nevoie de scutece, mărimea nr.4.

Pe lângă toate necazurile care s-au abătut asupra acestei familii, un alt lucru grav a ieșit la iveală. Cei trei copii și mama lor nu au o locuință a lor.

Ei stau cu chirie într-o cameră de cămin din Vadul lui Vodă. Au datorii de peste 2000 de lei la agentul termic și sunt alungați din casă. Nu au pe nimeni care să îi ajute! Svetlana este singură pe lume și prea puțin în stare să schimbe destinul copilașilor săi, care i-a lovit atât de dur și care au nevoie în permanență de ea pentru a-i ajuta.

Copiii nu au nici hăinuțe, nici încălțăminte, nu au nici ce să mănânce. Cazul a intrat în vizorul oamenilor datorită echipei Ask a Mom. Cei care doresc să ajute această familie, sau să meargă la ei acasă, îi pot scrie Cristinei Mastac-Comerzan pe pagina sa de facebook. ( tel. 069939897)

De asemenera, puteți face donație online, prin card sau SMS, accesând acest link: https://guvern24.md/en/projects/o-raza-de-lumina-editia-ii/

Ajutorul oferit de către Dvs. va ajunge neapărat la această familie neajutorată și la alți zeci de copii care așteaptă o rază de lumină. Nu fiți indiferenți! Să facem fapte bune în ajunul Crăciunului!

Anul trecut, cu ajutorul celor de acasă, echipa Ask a Mom a reușit să ajungă la 83 de familii și mai mult de 200 de copii, iar anul acesta își dorește să bucure cât mai mulți micuți din țară. Donează!

S-a stins din viață Alexandru Moșanu, primul președinte al Parlamentului Republicii Moldova
Articolul anterior
S-a stins din viață Vladimir Curbet, conducătorul Ansamblului de Dansuri Populare „Joc”
Articolul următor
Alte articole interesante