O mamă își caută cu disperare fiul de 14 ani care a plecat la școală, dar nu s-a mai întors

Strigăt de ajutor al unei mame. Fiul ei de 14 ani a dispărut fără veste.

A plecat la școală și nu a mai revenit. Un minor de 14 ani, locuitor din comuna Ciorescu este căutat cu disperare de către mama sa, dar și de poliție, scrie echipa.md.

Disperată, femeia s-a adresat redacției noastre după ajutor. Ea ne-a relatat că fiul ei învață la un liceu din capitală. În dimineața de 13 septembrie la ora 09.00, ea și-a petrecut fiul până la ușa liceului, și asta este ultima dată când l-a văzut.

Femeia l-a căutat pe băiat la toți prietenii, însă fără rezultat.

Artiom Roibu are înălțimea de 1.70m, corpolența medie, părul șaten și ochii verzi. În ziua dispariției băiatul purta o cămașă bordo, sacou gri, adidași negri și ochelari de formă rotundă. Mama adolescentului ne-a mai povestit că în ultima perioadă între ei au apărut certuri, și presupune că asta ar fi cauza din care el ar fi plecat de acasă.

În acest context, persoanele care au recunoscut băiatul din imagini și dețin informații despre locul unde s-ar putea afla, sunt rugate să anunțe la numerele de telefon 112 sau 068 471 772.

De asemenea, mama băiatului vine cu un mesaj către el, dacă vede acest reportaj să dea un semn de viață și să anunțe că este bine.

Focuri de armă la un complex hotelier din Capitală
Articolul anterior
Peste 15 000 de moldoveni au solicitat ambulanţa în ultima săptămână
Articolul următor