O mamă sănătoasă a intrat în comă a doua zi după naștere. Rudele nu-și pot reveni din șoc

O tânără mamă în vârstă de 32 de ani, a murit după ce a născut o fetiță sănătoasă. În urmă cu câteva zile, familia şi prietenii făceau apeluri disperate pentru donare de sânge. Deocamdată, nu a fost dezvăluită cauza medicală a decesului. Rudele povestesc că femeia era sănătoasă și a avut o sarcină fără probleme.

Alexandra, o tânără mămică din Botoşani, a murit după ce a născut o fetiță sănătoasă

În 28 iunie, pe pagina de Facebook a Centrului De Transfuzie Botoșani a fost postat un mesaj prin care oamenii erau rugaţi să doneze sânge pentru femeie.

În vârstă de 32 de ani, Alexandra Pușcaș a fost internată la maternitate, după ce a dus la termen o sarcină „fără probleme”, spun apropiaţii. Doar că, a doua zi după ce a născut, tânăra ar fi intrat în comă, fiind dusă la ATI „mai mult moartă decât vie”. În ciuda încercărilor medicilor de a o salva, ieri, Alexandra a încetat din viaţă, scrie botosaneanul.ro. În urma ei, tânăra a lăsat un soţ îndurerat, un copilă de doar câteva zile şi o fetiţă în vârstă de 9 ani.

Cunoscuţii femeii se întreabă revoltaţi cum a fost posibilă o asemenea tragedie, în condiţiile în care Alexandra era o ,,femeie sănătoasă”, care a avut „o sarcină normală, fără probleme”.

„Drum lin către cer, draga Alexandra….O fata de 32 de ani care a iubit viata…. Cu un optimism pe care nu multi dintre noi îl au, muncitoare, responsabila, un suflet de copil care a crescut un alt copil.. Sentimentul de REVOLTA pe care îl simt nu poate fi descris în cuvinte…O fata sanatoasa, cu o sarcina dusa la termen fără probleme, ajunge la maternitate pentru naștere, de unde pleacă a doua zi, în coma, mai mult moarta decât vie spre ATI.

Cum e posibil?? În ce tara trăim?? Sper din tot sufletul ca cei care au greșit și au băgat acest suflet în mormânt sa PLĂTEASCĂ!! Au rămas în urma 2 fetite orfane, un sot distrus, o mama a cărei durere nu poate fi descrisa în cuvinte, o familie și prieteni îndoliati…As vrea sa multumesc întregii echipe de la ATI care în aceste zile au dat dovada nu doar de empatie, ci și de un real profesionalism….E tare frumos că în acest sistem mai sunt si INGERI…CONDOLEANTE FAMILIEI! PUTERE SA AVETI SA TRECETI PESTE ACEASTA CUMPLITA DURERE..”, a scris ieri o rudă, pe Facebook.

Un moldovean a furat un scaun cu rotile dintr-un spital din Italia și a ieșit cu el în trafic
Articolul anterior
43 de migranți s-au înecat încercând să ajungă din Libia în Italia
Articolul următor
Alte articole interesante