O mămică a șapte copii purtată pe brațe de soțul ei, de Ziua Îndrăgostiților

De Ziua Îndrăgostiților, un cunoscut cuplu din țara noastră și-a uimit admiratorii virtuali. Cresc împreună șapte copilași minunați și sunt un exemplu pentru toate familiile care tind spre comunicare, înțelepciune, respect și dragoste.

Marina Cârnaț, ,,mom of 7 kids”, așa cum se descrie chiar ea, este mămica care ,,le reușește pe toate, fără ajutoare”. Ea se bucură mereu nu doar de atenția copilașilor săi, ci și de iubirea necondiționată pe care i-o oferă soțul său, Teodor Cârnaț.

De Ziua Dragostei, mămica a șapte copii a fost purtată pe brațe de către soțul ei:

,,Te iubesc! Tu m-ai iubit primul… atunci când eu încă nu mă puteam iubi”, a scris Marina, pe pagina sa de Instagram, adunând un număr mare de aprecieri din partea celor care îi urmăresc postările.

Marina Cârnaț și avocatul Teodor Cârnaț s-au cunoscut în anul 2002, pe când ea era studentă în primul an la Facultatea de Drept, iar el îi era profesor. Cei dou au împreună șapte copii și nu au apelat niciodată la ajutorul bonelor.

Anterior, tânăra mămică și-a cucerit urmăritorii cu o postare pe care le-a dedicat-o copiilor ei:

,,Dedicație pentru voi, copilașii mei… Voi care sunteți cea mai frumoasă poveste de dragoste a mea. Îngerașii mei, venind pe lume, m-ați învățat maternitatea, m-ați ajutat să mă descopăr în cele mai bune lumini, iar astăzi, mai mult ca niciodată, voi sunteți cea mai frumoasă și profundă pagină din cartea vieții mele; carte pe care o voi scrie vreodată.

Copiii mei, anume voi m-ați învățat că nu mă pot împărți, ci că dragostea mea se poate doar înmulți… de 7 ori. Fiecare zâmbet și îmbrățișare a voastră îmi înveselesc zilele și îmi dau energie și putere. Drăgălașii mei, vă iubesc enorm și vă mulțumesc că m-ați ales ca mama voastră și că aveți cu toții câte o inimă mare!”

Tu ce ținută alegi să porți de Sfântul Valentin și Valentina?
Articolul anterior
Irlandezii își fac programări la dentist în Tenerife, dar în realitate merg în vacanță
Articolul următor
Alte articole interesante