O mămică din SUA și-a anunțat propria moarte pe Instagram. La scurt timp s-a stins din cauza cancerului

Caz cu adevărat șocant în SUA. O mamă și-a anunțat propria moarte într-o postare sfâșietoare pe Instagram, pentru a se asigura că prietenii și familia știau cât de „profund” a fost iubită, scrie observatornews.ro.

Casey McIntyre, în vârstă de 38 de ani, a murit duminică de cancer ovarian.

„O notă pentru prietenii mei: dacă citiți asta înseamnă că am murit”, a început postarea ei devastatoare pe Instagram.

Mesajul tragic a însoțit o serie de fotografii care o înfățișează pe Casey zâmbind în timp ce era înconjurată de cei dragi, în special de soțul ei, Andrew Gregory, și de fiica lor în vârstă de 18 luni, Grace.

A murit de cancer la scurt timp după ce a făcut postarea devastatoare

„V-am iubit pe fiecare dintre voi din toată inima și vă promit că am știut cât de profund sunt iubită”, a scris ea, adăugând că ultimele cinci luni pe care le-a petrecut acasă cu familia și prietenii ei au fost „magice”.

„Casey a vrut să termine această postare cu o listă de lucruri care au fost o mângâiere și o bucurie pentru ea în timpul vieții ei și am inima frântă că nu voi vedea niciodată această listă”, a scris soțul femeii.

Postarea a devenit rapid virală cu mii de aprecieri și sute de comentarii emoționante.

„O, Casey!!!! Nu știu cum o vom reuși fără tine, dar o vom face”, a spus Gregory.

Casey a fost tratată de o echipă medicală „de top” din NYC și a fost recunoscătoare în special pentru „asistentele” ei. O slujbă de pomenire este stabilită pentru 2 decembrie la Prospect Park Boathouse.

Mamă a 22 de copii la doar 26 de ani! Soțul ei este milionar și este ajutată de o adevărată echipă de bone
Articolul anterior