O mașină a intrat într-un grup de copii la Londra. Sunt 11 răniți

Șapte elevi și patru adulți au fost răniți într-un accident în fața unei școli din Londra. O mașină scăpată de sub control a ajuns pe trotuar și a lovit în plin grupul de copii.

separator

Accidentul a avut loc marți după-amiază la școala primară Beatrix Potter din Earlsfield, South West London, iar echipajele de urgență au acordat primul ajutor răniților, transmite protv.ro.

În afară de cei șapte copii, alți patru adulți au fost răniți în accident, relatează The Sun.

Din primele estimări, un copil ar avea o fractură la picior, dar medicii nu cred că celelalte persoane ar fi suferit răni grave.

Reprezentanții poliției au explicat că accidentul a avut loc la ieșirea copiilor din școală, când aceștia au terminat orele.

Serviciul de ambulanță londonez a confirmat că a acordat îngrijiri pentru 11 persoane, șapte dintre acestea fiind copii.

Dintre aceștia, cinci copii și patru adulți au ajuns la spital, arată sursa citată.

Polițiștii nu cred că a fost un atac terorist – mai ales că șoferul a rămas pe loc după accident și avea și doi copii în mașină, care nu au fost răniți. Acesta nu a fost reținut.

„O mașină s-a urcat pe trotuar intrând într-un grup de copii și doi părinți. Autovehiculul a lovit și un copac” au comunicat reprezentanții poliției londoneze.

Potrivit unor martori oculari, care au scris pe Twitter după accident, femeia de la volan ar fi suferit un infarct și din această cauză ar fi provocat accidentul.

Un nou incident șocant într-un troleibuz din Capitală. Căruciorul unei femei, în care se afla un copil, prins între uși

La mai mult de o lună de la teribilul accident cu implicarea transportului public în Capitală, în urma căruia a murit o fetiță de 12 ani, în spațiul public a fost denunțat un alt caz în care o persoană a avut de suferit. 

Ar putea fi o imagine cu 3 persoane

E vorba despre o femeie care încerca să iasă din troleibuzul 21, împreună cu copilul său de 7 luni. Aceasta susține că șoferul nu s-ar fi asigurat și căruciorul ar fi fost prins între uși. Ulterior, conducătorul troleibuzului ar fi deschis ușile.

Potrivit mamei, totul s-a întâmplat pe 25 aprilie, în jurul orei 12:45, pe str. Alba-Iulia din Capitală.

Contactată de TV8, purtătoarea de cuvânt a Regiei Transport Electric Chișinău, Felicia Rusu, a precizat că RTEC s-a autosesizat pe acest caz.

„A fost luată legătura și direct cu doamna. Urmează să se întreprindă toate măsurile necesare”, a declarat aceasta.

O minoră a alertat poliția și declară că a fost violată, la Dondușeni

O copilă ar fi fost violată într-o localitate din raionul Dondușeni. Oamenii legii au declarat că cazul a fost înregistrat pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, fiind inițiat un proces penal.

O minoră de 13 ani, salvată de la viol de către un polițist de frontieră |  Mamaplus

„În cazurile în care sunt implicați minori, Poliția are responsabilitatea de a proteja drepturile recunoscute prin lege ale minorilor”, au menționat oamenii legii, conform Unimedia.

Președinta Maia Sandu a discutat cu mai mulți reprezentanți ai societății civile despre Adunarea „Moldova Europeană”, din 21 mai

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a început discuțiile cu societatea civilă despre Adunarea „Moldova Europeană”, care va avea loc la 21 mai.

Șefa statului a vorbit cu experți și formatori de opinie, care au dat curs invitației, că este nevoie să transmitem comunității europene un mesaj puternic de unitate din partea cetățenilor noștri, care își doresc să fie parte a familiei europene.

,,Unindu-ne forțele vom reuși să ducem Moldova în Uniunea Europeană”.

Un copil de 2 ani, atacat și rănit de maidanezi pe o stradă din Capitală
Articolul anterior
Testarea vaccinului dezvoltat de Universitatea Oxford a fost întreruptă după ce unul dintre participanţii la teste s-a îmbolnăvit
Articolul următor