O minoră de 13 ani racola bărbați pentru sex, după care îi șantaja

Făcea cunoștință cu bărbați pe internet și îi amăgea de bani. Este vorba despre o minoră de 13 ani din Bender, care acum, se află sub supravegherea milițienilor, scrie echipa.md, cu referire la sursa locală.

separator
Schema originală de a-și face bani de buzunar a fost denunțată de un bărbat de 49 de ani, care s-a lăsat prins în plasele minorei.

Venind la el acasă, fata a spus că are nevoie de un duș. Când s-a întors în cameră, aceasta a declarat că nu are încă 18 ani. Fata a amenințat bărbatul și a cerut 400 de ruble transnistrene.

După incident, bărbatul s-a adresat la milițienii din regiune. La scurt timp, minora a fost identificată. Fata și-ar fi recunoscut vina și a declarat că nu este prima dată când recurge la acest gest.

,,Eu, împreună cu prietenele mele, amăgeam de bani bărbați pe internet. Ne înțelegeam să ne vedem în schimbul banilor, veneam la fața locului, îmi spuneam vârsta și amenințam că mă voi adresa la miliție.  Am avut unul, pur și simplu, mi-a transmis bani și gata. Pe urmă nici nu am mai comunicat pe internet, nici nu ne-am întâlnit. Ne-am înțeles să ne vedem, el m-a întrebat dacă să-mi transmită banii pe cont sau să mi-i dea direct? Eu i-am spus, pe cont, credeam că glumește, dar el chiar mi-a transmis 500 de ruble”, a spus fata.

Ultima ei aventură cu bărbatul de 49 de ani ar fi speriat-o pe fată, aceasta și-a șters paginile de pe rețelele de socializare și nu s-a mai implicat în nicio astfel de schemă, însă, prea târziu. Copila a fost identificată de milițieni, iar cei care vor fi trași la răspundere, vor fi părinții minorei.

Suspecta a mai declarat că și prietenele ei făceau bani de buzunar, după aceeași schemă. Acum, milițienii din regiune caută toate minorele implicate în schema de estorcare de bani.

Putin a discutat la telefon cu Lukaşenko despre situaţia din Rusia

Preşedintele rus Vladimir Putin, care se confruntă cu o revoltă a grupului paramilitar Wagner, a discutat la telefon cu omologul său belarus care este şi principalul său aliat Aleksandr Lukaşenko, a relatat sâmbătă agenţia de presă belarusă Belta.

Este primul contact internaţional pe care îl are Vladimir Putin de la declanşarea acestei revolte, vineri seară, de către liderul Wagner, Evgheni Prigojin, scrie Agerpres.

„Preşedintele rus i-a telefonat în această dimineaţă preşedintelui belarus” pentru a-l informa „despre situaţia din Rusia”, a relatat Belta citând serviciul de presă al lui Lukaşenko.

Putin a promis că va zdrobi ceea ce a calificat drept o revoltă armată, după ce liderul mercenarilor Wagner, Evgheni Prigojin, a preluat controlul oraşului Rostov-pe-Don, în cadrul unei tentative de a înlătura conducerea armatei.

Lupte între armata rusă și mercenarii Wagner pe autostrada care leagă Rostov de Moscova

Aviația rusă a bombardat autostrada M-4, care face legătura între Rostov și Moscova, folosită de mercenarii Wagner în drumul lor spre capitala Federației Ruse, a declarat un oficial de la Kiev, care citează surse media rusești. Conform unor informații încă neconfirmate oficial de autoritățile ruse, armata rusă folosește aviația pentru a lovi convoaiele Wagner, în ciuda traficului auto intens și a faptului că pe acest drum se află multe mașini civile. Pe rețelele sociale au apărut inclusiv imagini cu un avion A-26 al armatei ruse, doborât în zona Voronej, conform digi24.ro.

Ambuteiaj pe autostrada M-4 între Voronej și Moscova

De alfele, conform GeoConfirmed, cel puțin un convoi de trupe Wagner a fost localizat în apropiere de acest oraș, aflat la circa 460 de kilometri de Moscova.

Mercenarii Wagner controlează deja total orașul Rostov, după ce au preluat controlul aeroportului și al comandamentului armatei ruse din regiune.

Purtăm ie cu mândrie! Angajații de la frontiere, în port popular de Ziua Internațională a iei

Angajații Poliției de Frontieră au întâmpinat într-un mod deosebit călătorii la trecerea frontierei de stat. Pentru câteva ore, uniforma de serviciu a fost înlocuită cu ia tradițională, anunță Poliția de Frontieră într-un comunicat.

Astfel ne amintim de tradiţia noastră, moştenită din străbuni.

Astăzi, 24 iunie, este ziua când valorificăm patrimoniul național, prin promovarea cămășii tradiționale ca piesă vestimentară specifică regiunii noastre.

Sărbătoarea „cămăşii cu altiţă”, cum mai este denumită IA, a fost iniţiată în anul 2013 de comunitatea La Blouse Roumaine și a ajuns să fie recunoscută în întreaga lume.

Acoperișul unui bloc de locuit, cuprins de flăcări în sectorul Botanica. Fumul gros este vizibil de la distanță
Articolul anterior
Un tren a luat foc, din nou, în Moldova. Momente de panică pentru pasageri
Articolul următor