O minoră de 14 ani a dispărut fără urmă. Cei care cunosc detalii sunt rugați să anunțe oamenii legii

O fetiță de 14 ani a ieșit ieri, pe 30 iulie, din casă și până la ora actuală nu s-a mai întors la domiciliul său. Oamenii legii au publicat un anunț despre fata dată dispărută, în care cer ajutor.

separator

Deligul Elvira Vyacheslavovna este născută în 2005. Ea locuiește în orașul Bender. În jurul orei amiezii, pe 30 iulie 2019, fata a plecat de acasă și până acum nu se știe unde se află, se arată în comunicatul emis de serviciul de presă al așa-zisului Minister al Afacerilor Interne al Transnistriei.

Semne: vârsta 14-15 ani, înălțimea 155 cm, constituție subțire. Fața ovală, pielea deschisă la culoare, fruntea mijlocie, sprâncenele drepte, ochii gri-verzi, nasul drept. Părul blond deschis. Vorbirea este clară.

Semne speciale: o cicatrice lungă de 2-3 cm deasupra sprânceanei drepte, un semn din naștere în formă ovală pe piciorul drept (lungime de aproximativ 8 cm).

La momentul dispariției, minora purta un tricou negru cu litere albe, pantaloni scurți, sandale din piele neagră. Un rucsac negru, cu produse cosmetice și obiecte de igienă personală.

Dacă aveți informații despre locul aflării minorei, apelați poliția. În regiunea transnistreană, prin telefon la 102, în orașul Bender (552) 4-33-22, 0 (552) 2-77-57 sau apelând la asistența Ministerului Afacerilor Interne (533) 8-15-29 .

sursa

Emoționant și distractiv! Olesea Sveclă și Anatol Durbală, în ultima ședință foto în trei
Articolul anterior
Aura: ,,Am înțeles că ne asemănăm foarte mult”. Impresii despre vacanța în Muntenegru!
Articolul următor
Alte articole interesante