ipiccy_image-2022-11-15T142815.322

Împușcături la Aeroportul Internațional Chișinău. Un cetățean străin a început să tragă

Focuri de armă au fost auzite astăzi, 30 iunie, în jurul orei 17,00 la Aeroportul Internațional Chișinău. Unul dintre cetățenii străini căruia nu i s-a permis intrarea în R. Moldova ar fi scos o armă și a efectuat mai multe împușcături în zona sterilă de pe aeroport, anunță Poliția de Frontieră, transmite Radio Chișinău.

Aeroportul din Chișinău, vândut de Avia Invest unei companii deținute de  familia Rothschild

La fața locului sunt mai multe mașini de poliție și ambulanțe. Conform primelor informații, cel puțin o persoană, polițist de frontieră, a fost rănită. Acesta a fost împușcat cu propriul pistol de care l-a deposedat atacatorul. 

Oamenii care lucrează la Aeroport au fost evacuați din clădire, scrie Ziarul de Gardă.

Nu se cunosc deocamdată motivele pentru care bărbatul a efectuat împușcăturile și nici cum a ajuns acesta cu armă la aeroport.

Momente de îngrijorare pentru pasagerii unui troleibuz din capitală. Șoferul care conducea mijlocul de transport a avut nevoie de îngrijiri medicale

Un șofer de troleibuz de pe ruta nr.10 din Capitală a ajuns la spital, după ce a efectuat lucrări de schimbare a liniilor electrice.

Acesta ar fi fost electrocutat sau ar fi alunecat în timpul lucrărilor. Incidentul s-a produs pe 29 iunie, în jurul orei 7:00, iar șoferul a avut nevoie de îngrijiri medicale urgente.

Troleibuzul se deplasa pe direcția spre strada Kiev pe bd. Moscovei. La fața locului, echipa de intervenție medicală a fost imediat sesizată și a acordat primul ajutor șoferului rănit. În prezent, acesta se află sub îngrijirea medicilor la secția de urgențe a unui spital din Chișinău.

Avionul care a rămas cu un singur pasager după o întârziere a cursei de 18 ore

Un bărbat a așteptat 18 ore, un timp record, pentru a-și continuarea călătoria! Acesta a urcat în avion și a constatat că toți ceilalți pasageri care ar fi trebuit să zboare cu acest zbor au abandonat zborul. Bărbatul s-a fotografiat alături de membrii echipajului și a făcut glume pe rețelele de socializare.

Единственный пассажир самолета, пассажир, самолет, полет, рейс, экипаж самолета, забавный случай, 18 часов ожидания

Phil a fost singurul pasager care a stat aproape 18 ore în așteptarea unui zbor programat din Oklahoma către Carolina de Nord, primind în cele din urmă servicii VIP ca singur pasager al avionului.

Bărbatul, care locuiește în zona Greensboro, Carolina de Nord, a spus că a așteptat 17 ore și 52 de minute înainte de a se îmbarca din zborul din Oklahoma City la Charlotte.

Americanul a glumit într-un videoclip pe TikTok că a cumpărat toate locurile din avion pentru a evita „socializarea cu oamenii”.

Potrivit acestuia, în timpul zborului s-a împrietenit cu echipajul aeronavei. „Am glumit, am râs. Am făcut schimb de numere de telefon cu ei și încă schimbăm mesaje amuzante”, a spus bărbatul, conform upi.com.