O moldoveancă de 22 de ani a murit într-un grav accident în România. Viitorii ei socri și fiul acestora au decedat și ei

Victor, Manuela şi Theodor Danilcenco şi viitoarea noră a familiei, moldoveanca Ana Burduja, în vârstă de 22 de ani, şi-au pierdut viaţa duminică, 6 octombrie 2019, în zona localităţii Bălţaţi din Iaşi, pe şoseaua cunoscută drept ‘Drumul morţii’.

separator
  Cei patru se aflau într-un autoturism marca Opel Astra când, la un moment dat, şoferul, Victor Danilcenco, ar fi pierdut controlul maşinii şi a pătruns pe contrasens. Maşina în care se aflau cei patru a fost spulberată de un SUV Jaguar care circula pe contrasens. Impactul a fost atât de puternic încât cei patru oameni din Opel au murit pe loc, scrie observator.tv.Theodor Danilcenco şi iubita lui cu care urma să se căsătorească, Ana Burduja, cei doi tineri morţi în cumplitul accident de la Bălţaţi, Iaşi, s-au despărţit în Vama Albiţa, după ce tânăra a fost luată de familie pentru a fi înmormântată acasă, în Republica Moldova.

Cortegiul funerar al tinerilor care şi-au pierdut viaţa la Bălţaţi s-a oprit, seara trecută, în Vama Albiţa, acolo unde Theodor şi iubita lui s-au despărţit pentru totdeauna. Fata în vârstă de 22 de ani, viitoarea soţie a lui Theodor Danilcenco, va fi înmormântată acasă, în Republica Moldova.

Cortegiul a continuat apoi drumul către Huşi, acolo unde Theodor va fi înmormântată împreună cu părinţii lui, Manuela şi Victor.

„Nu am cuvinte să-mi exprim durerea și neputința de a înțelege ce se întâmpla ? Este foarte strașnic când o mamă își pierde copilul. Nu este forță pe pământ să aline această durere ! Ne rămâne doar, să ne rugăm pentru Ana, ca Bunul Dumnezeu s-o alinieze în primul rând al sfinților ! Dumnezeu să o odihnească în pace!”, a fost mesajul postat de o profesoară din Republica Moldova, după aflarea veştii despre moartea tragică a Anei Burduja.

Profesoarele care se plângeau de mită mică, continuă să lucreze și amenință elevii că se vor răzbuna
Articolul anterior
73 de loturi de pește congelat infestat ar fi putut ajunge la piață, în spitale sau școli. Se cer demisii!
Articolul următor
Alte articole interesante