O moldoveancă de 27 de ani a murit în Germania. Familia cere ajutor pentru repatriere

O tânără în vârstă de 27 de ani din R. Moldova, mamă a doi copii, s-a stins din viață într-un spital din Dresden, Germania, după o luptă grea cu noul coronavirus.

separator

Este vorba despre Cătălina Cojocaru din Grătiești, transmite stiri.md.

Familia cere ajutor persoanelor cu suflet mare pentru a repatria corpul neînsuflețit al Cătălinei Cojocaru în țară.

„Astăzi fosta soră medicală, Cătălina Cojocaru, s-a stins din viață într-un spital din Dresden, Germania. Cătălina a fost internată în luna august fiind testată pozitiv cu coronavirus. În tot acest timp a fost sub supravegherea medicilor și mergea spre bine, dar în după amiaza zilei de astăzi Cătălina a suferit un stop cardiac și s-a stins din viață.

Mama Cătălinei spune că ultima dată când o auzise de parcă își cerea iertare, simțea că nu mai are mult de trăit. Părinții Cătălinei spun că s-au rugat și au sperat că își va reveni, dar n-a fost să fie. Micuții au rămas în grija bunicilor, tatăl lor i-a părăsit înainte ca Cătălina să meargă la muncă în Germania.

Părinții Andrei și Ludmila Cojocaru spun că suma pe care trebuie s-a achite pentru a repatria corpul fiicei lor este enormă pentru că trăiesc doar din salariu. Dar din dar se face rai, haideți să ajutăm familia Cojocaru din puținul pe care îl avem! Dumnezeu să te odihnească în pace, Cătălina”, se arată în mesaj.

Persoanele care vor să ajute familia Cătălinei Cojocaru o pot face aici.

Unul dintre cei mai cotați medici reanimatologi din Transnistria, ucis de Covid-19
Articolul anterior
Slovacia închide școlile pentru o lună și începe testarea masivă gratuită
Articolul următor
Alte articole interesante