O moldoveancă de succes a defilat nud pe un pod din Paris

Modelul moldovean Alexandrina Țurcan a jucat în serialul Emily in Paris, produs de Netflix.

Ea are un rol episodic în film, defilând nud pe unul dintre cele mai populare poduri din capitala franceză. Alexandrina a publicat câteva fotografii de pe platoul de filmare și și-a împărtășit sentimentele cu urmăritorii săi, scrie diez.md.

„Rolul meu scurt din Emily in Paris a fost o experiență uimitoare. Au fost o mulțime de râsete.

P.S. Vă rog să nu arătați ultima poză mamei mele sau va avea un atac de cord (sunt fericită că mama nu are Netflix) și da, am defilat nud pe podul Alexandre III în august, ceea ce înseamnă turiști, muuuulți turiști. Dar, ce nu face cineva pentru artă.

Lecţie! Fetelor, mergeți la ȘCOALĂ, obțineți o DIPLOMĂ și un loc de muncă REAL, altfel veți termina ca mine: mergând goale pentru unele producții Netflix pentru a câștiga existența”, scrie Alexandrina.

Alexandrina Țurcan, în 2014, a devenit noua imagine a unui parfum francez. A apărut în pictoriale pentru reviste ca Elle, L’Officiel, Harper’s Bazaar și Vogue.

Alexandrina Țurcan a fost descoperită de către agenția Mandarina Models din România, iar la vârsta de 15 ani a mers pentru prima dată la Milano, unde a fost recrutată de agenția Modele Beatrice. Ulterior, a semnat un contract cu firma Major Model Management din New York.

Record de decese: 17 morți în 24 de ore din cauza Covid-19
Articolul anterior
Mii de experți din lume sunt împotriva politicilor de carantină
Articolul următor
Alte articole interesante