O moldoveancă ar fi noua iubită a lui Alex Bodi, bărbatul care a fost căsătorit cu Bianca Drăgușanu

Daria Radionova este cunoscută în mediul online drept o ”divă excentrică”, care își cheltuie banii pe haine de firmă și mașini de viteză. Tânăra, în vârstă de 27 de ani, are afaceri de succes în Marea Britanie.

separator

Daria Radionova a crescut în Republica Moldova. De mai mulți ani, tânăra s-a stabilit în Marea Britanie, acolo conduce două afaceri profitabile, un magazin cu îmbrăcăminte de lux (paltoane, haine din blană naturală) și un salon de frumusețe. Inițial, Daria a venit în Regatul Unit pentru a-și continua studiile la universitate, fiind susținută de familia ei înstărită, scrie stirileprotv.ro, cu referire la unimedia.info.

În 2018, aceasta a intrat în atenția presei britanice după ce s-a plimbat pe străzile Londrei, la volanul unui Lamborghini Huracan, acoperit cu 1,3 milioane de cristale Swarovski. Puțini au crezut că este chiar mașina ei, fiind unică în lume la acea vreme. Cu toate acestea, Daria și-a convins urmăritorii de pe rețelele sociale cât de bogată este. Ea poartă haine de la branduri scumpe și frecventează localuri de lux. Fiind întrebată, la un post de radio rusesc, care este motivul pentru care și-a decorat mașina cu cristale, Daria a spus că scopul a fost să o scoată la licitație, iar banii câștigați să-i doneze pentru proiecte de caritate. În același interviu, Daria menționează că a primit prima mașină de la părinţi atunci când a împlinit vârsta de 21 de ani și a fost înmatriculată în Marea Britanie cu numărul BAII BYY. Ulterior Mercedes-ul a fost vândut la licitaţie.

În prezent, femeia conduce un Lamborghini Aventador, de culoare neagră, iar la numărul de înmatriculare este trecut chiar prenumele ei. Mașina este, de asemenea, decorată cu cristale Swarovski.

Daria Radionova este cunoscută și pentru operațiile estetice la care a apelat pentru a se transformat într-o Barbie. Doar cu câțiva ani în urmă, ea era mai plinuță, cu buze subțiri, iar silicoanele lipseau cu desăvârșire.

Potrivit presei de peste Prut, Alex Bodi, fostul sot al Biancai Dragusanu, a fost retinut de procurori. DIICOT și Poliția Română au declanșat miercuri dimineață mega-percheziții pentru destructurarea unor rețele de trafic de persoane, cămătărie, trafic de droguri de mare risc. Printre cei vizați de ancheta procurorilor s-ar afla, se află și Alex Bodi, soțul Biancăi Drăgușanu, care a fost ridicat de mascați.

Sursă foto: Instagram dradionova

,,Copiii călători” – trupa Lume a lansat un videoclip emoționant despre moldovenii plecați departe de casă!
Articolul anterior
O bunică de 51 de ani a dat naștere propriei sale nepoate
Articolul următor
Alte articole interesante