O moldoveancă în vârstă de 46 de ani a murit în Grecia. Pe timp de pandemie, costurile pentru repatriere se ridică la 10 mii de euro

Durere nemaipomenită pentru o tânără din Moldova, a cărei mamă a murit în Grecia. Lidia avea doar 46 de ani. Zece zile în urmă, femeia a fost găsită fără suflare în apartamentul din orașul port Pireu pe care îl închiria, concluzia medicilor este că aceasta a suferit un atac de cord. Familia este devastată și dorește să o înmormânteze pe femeie la baștină, în Chișinău, însă costurile de repatriere pe timp de pandemie se ridică la 10 mii de euro.

separator

Aliona, fiica femeii, cere ajutorul oamenilor cu suflet mare, pentru ca mama ei să fie adusă acasă:

,,Va rămâne un mare șoc pentru mine și familia mea și toți cei care au cunoscut-o pe mama mea. Ne întrebăm de ce ar fi trebuit să-și piardă viața, atât de devreme, la doar 46 de ani, a suferit un atac de cord. Lidia Coroliova, născută în Republica Moldova, Chișinău, a fost o mamă iubitoare și admirabilă, o ființă cu inimă bună, o soră exemplară și o prietenă adevărată, toată lumea putea aprecia calitățile ei speciale și toată bunătatea ei pe care a răspândit-o de-a lungul vieții. Din 1997 și până acum trăia în Grecia. Mama a fost găsită moartă în apartamentul pe care îl închiria, în orașul port Pireu, Grecia, de un vecin, luni 11.05.2020 și transportată de ambulanță și poliție, ca și cum ar fi suferit un atac de cord. În prezent, agenția funerară din orașul Drapetsona la care ne-am adresat, precum și Ambasada Republicii Moldova în Grecia încearcă să ne ajute cu repatrierea, transportul cadavrului mort din Grecia în Republica Moldova și să ne ajute s-o vad pentru ultima oara si să o conduc pe ultimul drum”, scrie Aliona.

Cheltuielile însă trebuie suportate de familie:

,,Datorită închiderii frontierelor și efectelor Covid-19, este extrem de dificilă procedura de repatriere. De aceea, ne-au comunicat căsuma pentru repatriere ar ajunge la 10.000 de euro, care include atât transportul cu zbor charter, cât și restul serviciilor oferite de Biroul de servicii funerare I.G. Parteneriatul general al Deligiorgis & Co, bani pe care familia nu îi are. Toate fondurile strânse vor fi utilizate în acest scop. Vă cerem ajutorul și sprijinul dvs., orice contribuție va fi extrem de apreciată. Multumesc pentru ajutor!”.

Poți face donației aici. De asemenea, poți contribui cu un transfer bănesc în conturile bancare menționate mai jos:

Număr de contact: +373 68847500 Aliona Coroliova, Email: coroliova25@gmail.com

Rechizite bancare:

EUR:

Correspondent Bank: Raiffeisen Bank International AG

Vienna, Austria

SWIFT code: RZBAATWW

Beneficiary Bank: FINCOMBANK S.A.

Chisinau, Moldova

SWIFT code: FTMDMD2X

IBAN: MD48FT225930600200267978

Beneficiar: Coroliova Aliona

MDL:

Beneficiary Bank: FinComBank S.A. Chisinau, cod: FTMDMD2X

IBAN: MD76FT225940300200111498

Beneficiar: Coroliova Aliona

Londra: fără niciun caz nou de Covid-19, în ultimele 24 de ore
Articolul anterior
Detalii noi oferite de Poliție, cu privire la accidentul de pe strada Izmail. Ce arată analizele șoferului reținut
Articolul următor
Alte articole interesante