O moldoveancă a ridicat în picioare 100 de artiști, la show-ul „Canta acum cu mine”

Moment excepțional la show-ul muzical „Cânta acum cu mine”, difuzat de Pro TV București. O moldoveancă a reuțit să-i ridice în picioare pe toți cei 100 de artiști ai show-ului.

separator
În momentul în care a început să cânte hitul lui Mariah Carey „Without you”, Ludmila Danilceac a adus în platou o explozie de emoții și ovații.

Jurații au rămas impresionați de vocea și talentul Ludmilei, dar și de ,,inteligența sa muzicală”. Rând pe rând, toți cei prezenți s-au ridicat în picioare. „Esti fenomenală. Nu știu ce ai în gât acolo, dar ești totul! Esti perfectă!”, a spus unul dintre jurați. ,,Ai început perfect. Tonul vocii tale ne-a dat fiori. Am așteptat să văd cum vei face trecerea și a fost extraordinar. Ai reușit să ne ridici la cer.”, a spus Loredana.

https://youtu.be/aMCGMcc369k

Un nou incident șocant într-un troleibuz din Capitală. Căruciorul unei femei, în care se afla un copil, prins între uși

La mai mult de o lună de la teribilul accident cu implicarea transportului public în Capitală, în urma căruia a murit o fetiță de 12 ani, în spațiul public a fost denunțat un alt caz în care o persoană a avut de suferit. 

Ar putea fi o imagine cu 3 persoane

E vorba despre o femeie care încerca să iasă din troleibuzul 21, împreună cu copilul său de 7 luni. Aceasta susține că șoferul nu s-ar fi asigurat și căruciorul ar fi fost prins între uși. Ulterior, conducătorul troleibuzului ar fi deschis ușile.

Potrivit mamei, totul s-a întâmplat pe 25 aprilie, în jurul orei 12:45, pe str. Alba-Iulia din Capitală.

Contactată de TV8, purtătoarea de cuvânt a Regiei Transport Electric Chișinău, Felicia Rusu, a precizat că RTEC s-a autosesizat pe acest caz.

„A fost luată legătura și direct cu doamna. Urmează să se întreprindă toate măsurile necesare”, a declarat aceasta.

O minoră a alertat poliția și declară că a fost violată, la Dondușeni

O copilă ar fi fost violată într-o localitate din raionul Dondușeni. Oamenii legii au declarat că cazul a fost înregistrat pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, fiind inițiat un proces penal.

O minoră de 13 ani, salvată de la viol de către un polițist de frontieră |  Mamaplus

„În cazurile în care sunt implicați minori, Poliția are responsabilitatea de a proteja drepturile recunoscute prin lege ale minorilor”, au menționat oamenii legii, conform Unimedia.

Președinta Maia Sandu a discutat cu mai mulți reprezentanți ai societății civile despre Adunarea „Moldova Europeană”, din 21 mai

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a început discuțiile cu societatea civilă despre Adunarea „Moldova Europeană”, care va avea loc la 21 mai.

Șefa statului a vorbit cu experți și formatori de opinie, care au dat curs invitației, că este nevoie să transmitem comunității europene un mesaj puternic de unitate din partea cetățenilor noștri, care își doresc să fie parte a familiei europene.

,,Unindu-ne forțele vom reuși să ducem Moldova în Uniunea Europeană”.

Un bărbat de 41 de ani și-a luat zilele din cauza unor datorii la bancă
Articolul anterior
Accident teribil în capitală. Două mașini, făcute zob. Foto
Articolul următor