O moldoveancă sexy este eroina celui mai nou videoclip al lui Pepe!

Modelul moldovean Cristina Postolachi apare în cel mau nou videoclip lansat de Pepe, ,,Tu n-ai suflet”. Artistul de peste Prut și-a dorit o colaborare cu frumoasa moldoveancă, care joacă în videoclip rolul iubitei ,,fără suflet” a lui Pepe.

separator
,,Cristina Postolache este numele noii moldovence la cadru într-un clip al lui Pepe. Cumva, se păstrează tradiţia ca în videoclipurile artistului rolul principal feminin să vină de dincolo de Prut. Cristina a jucat exceptional tipologia celor fără suflet într-o relaţie dar a fost şi responsabilă cu buna dispoziţie pe platou. În mare parte, succesul pe care l-a avut making-of-ul i se datorează, filmuleţele făcute la filmări adunând deja pe conturile de socializare peste 5 milioane de vizualizări”, scrie presa de peste Prut.

În videoclip, Cristina joacă rolul iubitei „fără suflet” a lui Pepe.

Cristina Postolachi are 30 de ani, este organizator de evenimente, model și blogger. Pe parcursul anilor a lucrat cu mari case de modă.  Printre prietenii ei apropiați se numără celebri artiști și actori de talie internațională, cum ar fi interpretul Dan Bălan și actorul Johnny Depp.

Amintim că, acum doi ani, Pepe a lansat videoclipul “Rămâne între noi”, în care moldoveanca Anastasia Iacub a jucat rolul principal.

Un tânăr de 35 de ani, bătut cu cruzime. Mama a acceptat să-i doneze organele
Articolul anterior
Video! Momentul în care o copilă din Chișinău este salvată de la înec
Articolul următor
Alte articole interesante