O nouă ediție a concertului „Fii eroul unui copil”!

Centrul Național de Prevenire a Abuzului față de Copii (CNPAC) împreună cu Vali Boghean Band vă invită la o nouă ediție a concertului „Fii eroul unui copil”, organizat în sprijinul copiilor deveniți victime ale violenței.

separator
Evenimentul va avea loc pe 19 noiembrie 2018, atunci când întreaga comunitate mondială marchează Ziua Internațională de Prevenire a Abuzului față de Copii.

Anual, în Republica Moldova aproape 3000 de copii sunt victime ale abuzului sever şi au nevoie de asistență specializată: psihologică, socială, legală. Doar în anul 2017, Serviciul de asistenţă psiho-socială a copilului şi familiei “Amicul”, fondat de CNPAC, a oferit servicii de reabilitare complexă unui număr de 426 copii.

Sunteți așteptați cu drag pe 19 noiembrie, la Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici”, ora 18:00, pentru a petrece o seară frumoasă în compania artiștilor și totodată a deveni eroul copiilor abuzați.

Găsiți bilete pe iTicket, la casa Filarmonicii (022 222 734) și la sediul CNPAC (022 758 806)/ office@cnpac.org.md.

Proiectul este inițiat de Centrul Național de Prevenire a Abuzului față de Copii (CNPAC) și are drept scop acumularea de fonduri pentru reabilitatea copiilor victime ale violenței în cadrul Serviciului de asistenţă psiho-socială a copilului şi familiei “Amicul”.

Un medic neurolog atenționează: copiii noștri nu numai că nu mai au copilărie, dar se îmbolnăvesc
Articolul anterior
Trei pericole la care te expui fără să ştii în timpul menstruaţiei
Articolul următor
Alte articole interesante