O persoană a stat 50 de ore la coadă pentru a-i aduce un omagiu Reginei Elisabeta a II-a

Prima persoană care a adus omagiu Reginei Elisabeta a II-a la Westminster Hall a stat la coadă 50 de ore și susține că această experiență a ajutat-o să treacă peste o pierdere.

O persoană a stat 50 de ore la coadă pentru a aduce un omagiu Reginei

Această persoană susține că experienţa a ajutat-o să facă faţă durerii provocate de moartea soţului său, transmite Protv.ro.

Vanessa Nanthakumaran are 56 de ani și locuiește în Harrow, nord-vestul Londrei. Soțul său pe nume Nallathamby Nanthakumaran a murit în februarie. Ea făcea de mâncare pentru pomenirea de şapte luni a soțului când a aflat că a murit Regina Marii Britanii.

„Mi-am pierdut soţul în februarie şi (văzând sicriul Reginei) m-a ajutat să depăşesc doliul. Mă ajută în a procesa durerea pierderii soţului meu”, le-a spus Vanessa jurnaliștilor de la PA, joi, după ce a adus omagiu reginei.

Ea a afirmat că a stat la coadă două zile pentru a-i aduce un ultim omagiu Reginei.

„A fost o experienţă diferită”, a spus cea care a fost prima care i-a adus un omagiu Reginei.

„Sunt atât de privilegiată că această oportunitate a fost oferită publicului. Îmi voi aminti de asta toată viaţa. Încă nu-mi vine să cred. Este ireal că am reuşit”, a afirmat ea.

Vanessa Nanthakumaran şi-a petrecut cele două zile cu Anne Daley, în vârstă de 65 de ani. Cele două au folosit pe rând un sac de dormit pentru a se odihni cât timp stau la coadă.

„Toată lumea a fost prietenoasă”, a spus Nanthakumaran, adăugând că voluntarii şi poliţiştii le-au adus mâncare şi cafea.

„Chiar dacă a fost ploaie sau soare a meritat aşteptarea pentru Regina noastră. Este o dată în viaţă. Nu o vom mai vedea. Am fost hotărâtă să fac asta de când am aflat că regina a murit”, a spus ea.

„Mi-am controlat emoţiile când am intrat. Nu am vrut să intru emoţionată acolo, am vrut să o fac corect. Atmosfera a fost liniştită. M-am simţit ca şi cum aş fi singura persoană de acolo. A fost o experienţă tristă şi foarte emoţionantă”, a spus ea.

Vanessa Nanthakumaran a spus că a făcut o reverenţă şi a spus rugăciuni. Aceasta i-a mulţumit Reginei pentru „serviciul măreţ” oferit țării.

„Abia când am trecut pe lângă ea am simţit că a plecat cu adevărat, că este real, nu mai există şi nu o vom mai vedea vreodată”, a precizat femeia în vârstă de 56 de ani.

Au fugit de mobilizare: Doi ruși au ajuns cu barca în Alaska

Paza de Coastă a SUA a reținut doi bărbați pe insula St. Lawrence, statul american Alaska. Ei plecaseră cu barca din Egvekinot, regiunea autonomă Ciukotka, și le-au spus celor care i-au găsit că „au fugit de armată”, scrie Alaska News Source.

Bărbații au fost găsiți de localnicii din satul Gambell, marți, 4 octombrie. Ei au informat polițiștii de frontieră despre descoperirea bărcii cu cei doi cetățeni străini.

Cazul a fost tratat foarte atent, având în vedere tensiunile dintre SUA și Rusia pe fondul războiului din Ucraina.

Un purtător de cuvânt al biroului senatorului Dan Sullivan a declarat că acesta a fost informat despre situație după ce a fost contactat de un lider comunal înalt din regiunea Strâmtorii Bering.

Bărbații au parcurs în jur de 300 de mile marine, peste 500 de kilometri pe mare.

Doi ruși care au fugit cu barca de mobilizare au ajuns în Alaska și au fost recuperați de Garda de Coastă a SUA

„Acești doi oameni care au venit din Rusia cu barca au fost reținuți la Gambell și sunt acum la Anchorage și tratați de autoritățile federale”, a spus guvernatorul Mike Dunleavy.

„Nu anticipăm un flux continuu de indivizi străini. Nu avem nicio indicație că se va întâmpla așa ceva”, a mai spus Dunleavy.

sursa

O mașină a explodat în centrul Moscovei. Două automobile sunt în flăcări

O mașină a explodat în apropierea Turnului Federației din Moscova. Joi seară, două mașini erau în flăcări în centrul Moscovei.

Martorii oculari spun că au auzit o explozie, după care au observat un bărbat care a fugit cu o canistră.

Turnul Federației este un complex de zgârie-nori din Moscova. Turnul a fost proiectat să fie atât cea mai înalta clădire din Europa cât și prima clădire europeană care să depășească 374 de metri.

Patriarhul Kirill a cerut clericilor din toată țara două zile de rugăciuni pentru sănătatea lui Putin

Patriarhul Kiril al Moscovei și al Rusiei i-a binecuvântat pe episcopi, clerici și credincioși să se roage pentru sănătatea președintelui rus Vladimir Putin.

Putin's Altar Boy'—Russian Orthodox Church Leader—Dropped From EU Sanctions

Într-un mesaj publicat pe site-ul Patriarhiei Moscovei, se spune că pe 7 octombrie, ziua în care Putin împlinește 70 de ani, Kirill face apel „să facă acasă rugăciune fierbinte pentru sănătatea șefului statului al Rusiei”.

Pe 8 octombrie, ziua sărbătorii Sfântului Serghie de Radonezh, cu binecuvântarea Patriarhului Moscovei și al Întregii Rusii, bisericile vor asculta și o „petiție specială pentru sănătatea Președintelui Rusiei” și „proclamă mulți ani ” lui Vladimir Putin.

sursa

Șor pretinde că negociază cu rușii un preț ”special” la gaze pentru raionul Orhei și piață de desfacere pentru legumele și fructele din regiune
Articolul anterior
O femeie din Dondușeni a vrut să-și pună capăt zilelor. A consumat o substanță necunoscută
Articolul următor