O piesă, ca un roman de dragoste! Felicia Dunaf a lansat noul ei videoclip, în regia lui Roman Burlaca

Felicia Dunaf și-a surprins fanii cu o nouă piesă și o nouă colaborare de succes cu regizorul Roman Burlaca. O piesă, ca un roman de dragoste, o poveste între El și Ea, pe care femeia îndrăgostită mereu o trăiește altfel decât bărbatul căruia îi împărtășește visele.

separator

Pentru că dragostea și despărțirea au atât de multe culori, dar mai ales despărțirile sunt cele care se lasă cu un lung ecou, cel mai probabil, multe dintre femei se vor regăsi în versurile piesei ,,Ce mai faci”, în experiențele sufletești evocate: ,,Am vise permanent cu tine / Chiar și atunci când nu dorm te visez”, ,,Ce mai faci? /Cand esti singur?/ Cand nu dormi, ce mai faci? / Gândul tău, unde zboară? Când dispari, ce mai faci?”

,,În videoclip, practic, sunt doar eu, însă mai apare și o siluetă de bărbat, ca și o amintire din trecut, care tot apare. De aici, și apare întrebarea – ,,Ce mai faci?”. Eu aș spune că această întrebare este pusă deseori de către cei pe care îi macină dorul de persoana iubită”, ne declară interpreta.

Deși își exprimă trăirile ca într-o carte, povestea din videoclip nu este un capitol actual din viața privată a interpretei.

,,La filmări mi-a fost un pic greu să mă prefac că sunt tristă, că trec prin suferință, și mai tot timpul începeam să râd când o făceam pe fata serioasă, pentru că de fapt în viața reală, e totul invers”, ne-a mai mărturisit interpreta.

Pentru videoclipul piesei, Felicia Dunaf a colaborat cu regizorul Roman Burlaca. Versurile sunt scrise de Doina Sclifos, iar aranjamentul muzical este realizat de Alexandre Noctua. Vizionare plăcută!

alte Articole interesante