O pisică cu două fețe a devenit celebră pe rețelele sociale. Cum explică oamenii de știință aspectul fizic ciudat

O pisică a devenit celebră pe rețelele sociale grație aspectului ei fizic. Mai exact, felina, în vârstă de doi ani, are jumătate de chip negru și jumătate de chip aurie.

Janet Bell, o femeie în vârstă de 62 de ani, din Wythenshawe, Manchester, a adoptat-o pe Luna de la o prietenă, când aceasta era doar un pui. Acum, însă, după doi ani, ea susține că nu-și imaginează viața fără Luna și mărturisește că este deseori oprită pe stradă pentru a fi chestionată cu privire la chipul ciudat al felinei, scrie digi-animalworld.tv.

”Luna a fost prima pisică născută și i-am spus prietenei mele că o vreau. Era atât de frumoasă încât nu ne venea să credem. Nu mai văzusem așa ceva.”, a povestit Janet, potrivit Daily Mail.

Deși mulți oameni sunt uimiți de asepectul inedit al felinei, cercetătorii l-au explicat prin faptul că celulele acestor pisici conțin două tipuri de ADN, lucru cauzat de de contopirea a doi embrioni.

Deseori, oamenii folosesc termenul de ”himeră” în cazul acestor pisici. Aceste anormalități se produc în momentul în care celulele pisicii care provin de la doi sau mai mulți zigoți se combină într-una singura.

Datele a 178 de milioane de utilizatori Facebook au ajuns pe internet. Cum a fost posibil
Articolul anterior
Un bărbat de 42 ani, ucis în bătaie într-o casă părăsită din Edineț
Articolul următor