O prezentatoare TV de la noi, împreună cu familia sa, a adunat 7 saci cu gunoi dintr-o pădure

O pădure sufocată de mizerie, asta au lăsat după ei mai mulți moldoveni care au vizitat-o. Prezentatoarea TV Natalia Cheptene, împreună cu soțul și fiica ei, au adunat astăzi 7 saci cu gunoi dintr-o pădure batjocorită. E atât de regretabil din partea celor care nu dau dovadă de bun simț.

separator

,,De fiecare data cand vad un astfel de tablou, incerc sa-mi imaginez oamenii care-l „creeaza”. Ma intreb cat de greu este sa strangi dupa tine, cand iesi la un picnic? De ce trebuie sa arunci aici, cand este atat de simplu sa-l iei cu tine intr-o punga, pana la primul tomberon?

Azi am incercat sa adunam acest gunoi, lasat de altii. Eu, sotul meu si fiica noastra de 12 ani. Am adunat 7 saci mari. Tabloul nu s-a schimbat mult, dar vom mai reveni. Ne-au vazut si altii si au zis ca vor veni si ei la adunat gunoi. Vreau sa-i cred.

Pana atunci, daca trece cineva pe soseaua Leuseni, putin mai departe de Suruceni, este o dumbrava de pini frumoasa. Au ramas 3 saci plini, care nu mi-au incaput in masina. Daca aveti loc in portbagaj, luati-i la gunoi”, a scris prezentatoarea TV, pe pagina de facebook.

Așa era!

Așa a devenit! Cu siguranță, le place și celor indiferenți schimbarea!

În vânzare au apărut deja cireșe autohtone cu 150 de lei kilogramul
Articolul anterior
Un moldovean, în vârstă de 30 de ani, a murit pe un șantier de construcții din Israel
Articolul următor
Alte articole interesante