O prezentatoare TV din Rusia a fost împușcată mortal

Jurnalista a fost împuşcată mortal de soţul ei, în urma unei certe legate de custodia copilului lor în vârstă de 9 ani, care a fost martorul scenelor oribile. Acesta a privit cu groază momentul în care tatăl său a împuşcat-o pe femeie cu o puşcă pneumatică. Janna Veber activa la un post TV local din regiunea Krasnodar,.

separator

Echipajul medical sosit la locul faptei a încercat să o salveze, dar fără succes, femeia murind în drum spre spital.

Anatoly Leontikov era nemulţumit de programul de vizitare pe care soţia sa îl impunea, acesta spunând că nu are suficient timp să îl vadă pe Dmitry, fiul lor de 9 ani. Deşi nu divorţaseră încă, cei doi erau despărţiţi de 2 ani, raportează Daily Mail .

Pe 26 decembrie, soţul a spart un geam pentru a intra în casa în care prezentatoarea TV în vârstă de 29 de ani care locuia împreună cu băieţelul. După ce şi-a împuşcat soţia, Leontikov l-a luat pe Dmitry şi l-a dus la nişte rude, conform unui apropiat anonim al cuplului. Într-un final, ucigaşul s-a predat în faţa poliţiştilor.

sursa

Un nou incident șocant într-un troleibuz din Capitală. Căruciorul unei femei, în care se afla un copil, prins între uși

La mai mult de o lună de la teribilul accident cu implicarea transportului public în Capitală, în urma căruia a murit o fetiță de 12 ani, în spațiul public a fost denunțat un alt caz în care o persoană a avut de suferit. 

Ar putea fi o imagine cu 3 persoane

E vorba despre o femeie care încerca să iasă din troleibuzul 21, împreună cu copilul său de 7 luni. Aceasta susține că șoferul nu s-ar fi asigurat și căruciorul ar fi fost prins între uși. Ulterior, conducătorul troleibuzului ar fi deschis ușile.

Potrivit mamei, totul s-a întâmplat pe 25 aprilie, în jurul orei 12:45, pe str. Alba-Iulia din Capitală.

Contactată de TV8, purtătoarea de cuvânt a Regiei Transport Electric Chișinău, Felicia Rusu, a precizat că RTEC s-a autosesizat pe acest caz.

„A fost luată legătura și direct cu doamna. Urmează să se întreprindă toate măsurile necesare”, a declarat aceasta.

O minoră a alertat poliția și declară că a fost violată, la Dondușeni

O copilă ar fi fost violată într-o localitate din raionul Dondușeni. Oamenii legii au declarat că cazul a fost înregistrat pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, fiind inițiat un proces penal.

O minoră de 13 ani, salvată de la viol de către un polițist de frontieră |  Mamaplus

„În cazurile în care sunt implicați minori, Poliția are responsabilitatea de a proteja drepturile recunoscute prin lege ale minorilor”, au menționat oamenii legii, conform Unimedia.

Președinta Maia Sandu a discutat cu mai mulți reprezentanți ai societății civile despre Adunarea „Moldova Europeană”, din 21 mai

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a început discuțiile cu societatea civilă despre Adunarea „Moldova Europeană”, care va avea loc la 21 mai.

Șefa statului a vorbit cu experți și formatori de opinie, care au dat curs invitației, că este nevoie să transmitem comunității europene un mesaj puternic de unitate din partea cetățenilor noștri, care își doresc să fie parte a familiei europene.

,,Unindu-ne forțele vom reuși să ducem Moldova în Uniunea Europeană”.

De sărbători, Doina Ciobanu a revenit în țară și a ajutat o familie cu 4 copii din satul bunicii sale
Articolul anterior
Cum arată locuința celebrului bucătar Jamie Oliver
Articolul următor