O provocare inedită! Cuplul Diana și Marco Ballerini, pe coperta unei cărți despre viață și dragoste

Femeia de afaceri Diana Ballerini și soțul ei, italianul Marco Ballerini, formează unul din cele mai interesante cupluri din spațiul mediatic de la noi. Cei doi soți reușesc să se facă remarcați printr-o originalitate aparte și să surprindă publicul la fiecare apariție, iar recent au dat curs unei noi provocări, intrând perfect în rol.

separator
Chiar dacă sunt un cuplu de mai mult timp și gestionează cu succes inclusiv afaceri comune, soții Ballerini știu să iasă din monotonie și nu renunță la romantism și creativitate. Apărând împreună în fața camerelor de luat vederi transformă flirtul într-o artă ce reaprinde scânteia relației.

Pot fi enigmatici, pasionali, romantici, formând un tandem inedit, iar apariția pe coperta unei noi cărți despre dragoste, viață, relații se pare că li se potrivește ca ,,o mănușă” ce completează ireproșabil conținutul cărții și intenția autorului. Așa se face că soții Ballerini au fost o sursă de inspirație pentru autoarea Corina Bezdîga-Verlot în alegerea coperții uneia dintre celei mai noi cărți ale sale. Cuplul Ballerini va apărea pe coperta cărții ,,Colecție de reflexii”, lansată de Corina Bezdîga-Verlot.Evenimentul anunță lansarea romanului „Pariu?!”, o nouă creație literară a moldovencei stabilită la Brașov.

,,Romanul ,,Pariu?!” are mult romantism, dar și multă realitate. Psihologie, informații despre anumite orașe și locații de vacanța, precum și o multitudine de situații care scot în față relațiile dintre oameni, ascensiunea și schimbările din viața lor”. (…) De fiecare dată când mă pregătesc pentru evenimentul de lansare, încerc să fac ceva inedit. Nu mi-am dorit ca invitații mei să primească o banală invitație virtuală, mi-am dorit mai mult de atât”, declară Corina Bezdîga-Verlot.

,,Așa că, exact cu această copertă superbă, va ieși de sub tipar, înaintea romanului „Pariu?!”, o mini colecție de reflexii, selectate din cărțile mele anterioare și împachetată frumos va ajunge la voi acasă, însoțită de o invitație pentru lansare. Colecția de reflexii este o ediție revizuită de Silvia Stratila. Pe copertă, dragii mei, Diana Ballerini și Marco Ballerini. Fotografie de Platon Petru”.

[/blockquote-quoted]

Autoarea Corina Bezdîga-Verlot ne invită la lansarea romanului ,,Pariu?!” – un roman nu doar intrigant, ci și unul smarty, care aduce ceva util, ceva de învățat, și la baza căruia stă desigur, iubirea… „care mișcă sori și stele”, dar iubirea aduce alături de ea multe alte aspecte care fac parte din viață, din noi, din alții… ,,Prin imaginea eroinei care se luptă cu diferite temeri, probleme nerezolvate ale trecutului, frustrări, singurătate și nesiguranță, am introdus în carte discuțiile reale dintre ea și terapeuta, doctor în psihologie – Monica Bors”, ne mai dezvăluie Corina Bezdîga-Verlot.

Amintim că scriitoarea Corina Bezdîga-Verlot nu este la prima colaborare cu soții Ballerini. Cuplul sunt de asemenea protagoniștii coperții romanului ,,Tandem”, lansat de Corina Bezdîga-Verlot, în toamna anului 2017. Mai multe detalii despre lansarea romanului ,,Pariu?!” poți afla pe pagina de facebook a evenimentului.

Număr crescut de viroze în capitală: sunt afectați în special copiii cu vârsta de până la 5 ani
Articolul anterior
Posibil caz de coronavirus în România, la un student care a revenit din China
Articolul următor
Alte articole interesante