O româncă din Germania a ajuns la închisoare, iar fetița ei, la autorități, pentru că a circulat fără bilet de călătorie în autobuz

O femeie de 28 de ani, din România, a fost arestată pe aeroportul din Frankfurt, la coborârea din avionul cu care se întorcea din țară, împreună cu fiica ei de un an.

separator

Femeia a fost ridicată în baza unui mandat de arestare emis de autorități. Va sta după gratii 95 de zile, pentru că a circulat cu mijloace de transport în comun din Frankfurt fără să plătească bilet, potrivit unui comunicat al Poliției Frankfurt, citată de digi24.ro.

Pentru că a fost prinsă fără bilet de mai multe ori în ultimii ani, românca a primit o amendă de 1.900 de euro, pe care însă nu a plătit-o. Astfel, amenda s-a transformat în zile de închisoare.

Femeia i-ar fi telefonat partenerului de viață și i-a spus să-i achite amenda, însă acesta nu a făcut-o, motiv pentru care autoritățile au solicitat transformarea amenzii în zile de închisoare.

Fetița de un an a fost preluată e Protecția Copilului, întrucât partenerul de viață al femeii nu și-a putut demonstra paternitatea pentru a o putea prelua el.

Persoanele vârstnice active sunt invitate să participe la Concursul de acordare a Premiului Național cu genericul “Pentru o viață activă la orice vârstă”
Articolul anterior
Atenție! Au fost înregistrate două cazuri noi de rabie
Articolul următor
Alte articole interesante