O româncă a fost împuşcată mortal de soţul italian, la Roma

O româncă de 45 de ani, şi-a pierdut viaţa acum câteva zile, după ce a fost împuşcată mortal de soţul ei italian, la Cave, în apropiere de Roma, Italia.

separator
Carmen Vernica era căsătorită de câţiva ani cu Antonio Brigida, în vârstă de 59 de ani, un bărbat care lucra în domeniul transporturilor, dar şi ca voluntar pentru Crucea Roşie, scrie observator.tv.

Conform Il Messaggero, relaţia dintre cei doi se răcise în ultima perioadă şi se presupune că tragedia de marţi s-a produs după o discuţie în contradictoriu pe tema unei eventuale despărţiri.

Anchetatorii susţin că femeia ar fi vrut să-l părăsească pe italian, dar acesta nu a acceptat varianta despărţirii. A scos pistolul, pe care îl deţinea legal, şi a împuşcat-o pe femeie de mai multe ori.

Vecinii au auzit împuşcăturile şi au sesizat forţele de ordine. Carabinierii ajunşi la faţa locului au găsit-o pe femeie moartă, într-o baltă de sânge, iar italianul încă mai ţinea pistolul în mână. Urmează ca ancheta condusă de un procuror din Tivoli să scoată la iveală motivul adevărat care a dus la producerea acestei tragedii.

Atât italianul, cât şi românca nu se aflau la prima căsnicie. Vecinii susţin că între ei nu se mai înregistraseră episoade de violenţă domestică.

Un avion s-a rupt în bucăți la aterizarea pe sol. Mai mulți pasageri au fost răniți
Articolul anterior
Rona Hartner a fost diagnosticată cu cancer la colon
Articolul următor
Alte articole interesante