O româncă l-a aşteptat în stradă două zile pe iubitul american cunoscut pe Facebook, să vină la întâlnire

O româncă de 45 de ani, stabilită în Italia, unde lucra ca îngrijitoare, a petrecut mai mult de 48 de ore în stradă aşteptându-şi iubitul american pe care l-a cunoscut pe internet şi care nu a mai ajuns la locul de întâlnire.

separator
Românca şi americanul au conversat mai mult timp pe internet şi, în cele din urmă, şi-au dat întâlnire în centrul localităţii Nardo, oraş cu circa 30.000 de locuitori din provincia Lecce.

Conform La Gazzetta del Mezzogiorno, nu se ştie exact ce promisiune i-a făcut americanul, însă românca a stat mai mult de 48 de ore în locul unde ar fi trebuit să se întâlnească, perioadă de timp în care nu a dormit deloc şi s-a hrănit cu cafea şi mici gustări.

În cele din urmă, autorităţile locale, îngrijorate de soarta femeii, au decis să intervină şi au transportat-o pe aceasta la spitalul din Galatina pentru a-i permite să-şi revină din starea de epuizare.

Există informaţii conform cărora românca visa alături de american la o viaţă liniştită din punct de vedere financiar însă, cel mai probabil, a fost de fapt vorba doar despre o persoană care a căutat să înşele. Acum, autorităţile italiene se tem ca românca să nu suferă şi o depresie de pe urma acestui episod.

Sursa

Vameșii moldoveni au tăiat cu flexul BMW de lux al unei femei
Articolul anterior
Cutremur după cutremur în această dimineață! Ce magnitudine au avut seismele
Articolul următor
Alte articole interesante