O româncă l-a convins pe un spaniol de 93 de ani să-i dea prin testament casa și o sumă impunătoare de bani, după ce l-a mințit că a rămas însărcinată

O tânără din România este anchetată pentru înșelăciune în Spania, după ce a păcălit un bătrân de 93 de ani să-și schimbe testamentul în favoarea ei și să-i dea aproximativ 200.000 de euro, bani pe care îi avea într-un cont bancar, scrie digi24.ro.

Femeia l-a convins să o facă beneficiara testamentului după ce i-a zis că a lăsat-o însărcinată, potrivit El Comercio.

Femeia anchetată l-a întâlnit pe bătrân într-un parc din Gijón și încetul cu încetul i-a câștigat încrederea, după care a început să meargă frecvent la el acasă. A fost reținută de agenții Poliției Naționale când era pe punctul de a retrage o sumă mare de bani din contul nonagenarului.

Plângerea depusă la instanță a fost făcută de o nepoată a bătrânului, după ce aceasta a constatat că din contul bancar au fost retrase sume importante. Ulterior s-a aflat că românca l-a convins să o facă, prin testament, moștenitoarea casei.

Potrivit sursei citate, românca este cercetată și pentru furt, după ce familia a constatat că din casa bătrânului au dispărut mai multe bijuterii și bani. Românca ar fi fost cercetată în trecut și pentru alte fapte similare.

Moldovean implicat în infracțiuni cu carduri bancare, în valoare de 6,5 milioane de euro
Articolul anterior
Copil de doi ani, salvat chiar de dispecerul care a răspuns la apelul 112. Micuțul se înecase cu o bomboană
Articolul următor
Alte articole interesante