O rusoaică de 21 de ani câștigă milioane pe Internet

Dina Saeva este printre cele mai cunoscute influencerițe din Rusia, cu peste 5 milioane de urmăritori pe Instagram și 16,4 milioane- pe Tik Tok. La 21 de ani, ea a devenit un magnet pentru brandurile celebre, câștigând din reclame sume generoase. 


Dina Saeva s-a născut în Dușambe, capitala Tadjikistanului, într-o familie cu 4 copii, ea fiind cea mai mare, relatează perfecte.ro.

Lipsurile materiale i-au făcut pe părinții ei să caute un trai mai bun, emigrând în Rusia, unde au obținut cetățenia rusească. Primii ani în această țară n-au fost deloc așa cum au visat, povestește tânăra într-un interviu pentru forbes.ru.

Au existat situații când au fost dați afară din apartamentul în care stăteau și au fost nevoiți să doarmă pe jos, într-un club, unde tatăl ei era paznic. 

În familie, Dina a primit o educație religioasă strictă. A fost un copil cuminte care a țintit mereu să-și ajute părinții și frații.

La 15 ani, tânăra și-a făcut cont pe Instagram, unde a început să atragă atenția prin dansurile sale orientale. Treptat, numărul de urmăritori a început să crească, însă acest lucru nu i-a adus de la început mari câștiguri.

Pe la 16 ani, fata se angajează la McDonald’s, pe un program de patru ore. În restul timpului, urmează cursurile unui colegiu cu profil financiar juridic. La serviciu, era tot mai des recunoscută de clienți. Unii au început să-i trimită mesaje spunând că au comandat meniul doar de dragul ei, povestește influencerița.

Popularitatea Dinei a crescută datorită filmulețelor în care dansează pe melodii orientale. Treptat, ea început să posteze pe Tik Tok și momente amuzante când cântă, dansează sau se machiază.

Pe Instagram, colaborările cu branduri celebre, printre care Coca-Cola și Dolce & Gabbana, i-au adus doar anul trecut 10 milioane de ruble (peste 100.000 de euro), potrivit forbes.ru. Mai nou, Dina impresioanează cu postările sale excentrice. Spre exemplu, a apărut într-un video în care sărută o broască (după povestea ”Prințesa și broscoiul”), participând la o provocare pentru a promova un producător de gumă de mestecat. În alte poze, apare cum mângâie un șarpe. 

Încă un medic din Moldova a decedat de Covid-19
Articolul anterior
Târgul Meșterilor Populari vă așteaptă la Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală
Articolul următor
Alte articole interesante