O sărmană mamă cu doi copii a înapoiat un portofel cu 19.000 de euro, găsit pe stradă

O tânără mamă din Iaşi dă o lecţie de spirit civic. Deşi abia are cu ce să-şi crească cei doi copii, femeia a predat la Poliţie un portofel plin cu bani pe care l-a găsit într-o parcare în care vindea ziare. Aproape 20 de mii de euro erau înăuntru. Banii au ajuns înapoi la persoana care îi pierduse.

separator
La 30 de ani, Ana este mama a doi copii şi urmează să-l aducă pe lume pe al treilea. Ca să-i poată creşte, este nevoită să vândă ziare pe stradă în fiecare zi. Astăzi, era în parcarea unui supermarket din Iaşi când a găsit portofelul care conţinea o mică avere.

,,M-am speriat când am văzut valuta şi mi-am închipuit că sunt mai mult de 10.000 de euro. L-am luat, l-am pus în geantă, nu l-am dus la pază că nu am încredere în ei”, spune Ana.

Peste 19.000 de euro erau în portofelul găsit. Dar tânăra nu a stat pe gânduri și a mers cu banii direct la Poliţie. ,,Am aşteptat să vină să întrebe cineva sa i-l înmânez persoanei care l-a pierdut, n-a venit nimeni pană luni dimineaţă şi am fost şi l-am predat la secţia 5. De la secţia 5 m-am dus la IPJ.

Ioana Bîlea, purtător de cuvânt IPJ Iași: ,,Poliţiştii au înapoiat banii. O felcităm pe tânără pentru gestul făcut şi apreciem spiritul civic de care a dat dovadă. Ana este singura din familia ei care lucrează. Femeia locuieşte cu soţul şi copiii într-o casă care stă să cadă.Petru Manole, socrul femeii: ,,Eu i-am spus că eu cred că este bine să anunţăm să vină să îşi ia banii. Nu erau acte erau numai banii. Dar pentru că noi am judecat să fie bine cine ştie cine o fi. Sunt niste bani”.

Portofelul aparţine unei femei de 64 de ani din Iaşi. Îl pierduse în urmă cu aproape o săptămână, când a depus o plângere la Poliţie, crezând că cineva îl furase, transmite observator.tv.

Copilul de 4 ani care a intrat în comă după ce a fost la stomatolog, în stare critică. S-a instalat insuficienţa multiplă de organe
Articolul anterior
Kobe Bryant şi fiica lui au fost înmormântaţi în secret. Soția sportivului, devastată de durere
Articolul următor
Alte articole interesante