O șoferiță de 18 ani a făcut praf patru mașini chiar în ziua în care și-a luat permisul

Accident grav în Piatra Neamț. O șoferiță de 18 ani a reușit ”performanța” de a face praf patru mașini chiar în ziua în care și-a luat permisul de conducere, informează publicația Vestea.

separator
Incidentul a avut loc în noaptea de 10 februarie, când șoferița a intrat cu viteză în mai multe autoturisme parcate pe o stradă cu sens unic.

Tamponarea în lanț nu a avut loc în trafic efectiv, ci pur și simplu mașina Fiat condusă de șoferița de 18 ani și o lună a lovit violent o mașină parcată pe partea dreaptă și, carambol adevărat, au mai fost avariate alte două.

Una dintre mașini este „șifonată” mai puțin dar celelalte 3 (inclusiv a șoferiței) sunt serios afectate, arată sursa citată. Unii au devenit însă din curioși de-a dreptul furioși când au văzut că mașinile pe care ei le lăsaseră intacte în parcare sunt numai bune de urcat pe platformă.

Nu mică a fost uimirea polițiștilor chemați la fața locului care au constatat că permisul tinerei șoferițe figura ca eliberat chiar în aceeași zi, 10 februarie. Fata care și-a început atât de nefericit experiența în ale șoferiei este elevă în ultimul an la Liceul Gheorghe Asachi.

sursa

Trei adulți și un copil au supraviețuit plutind în mijlocul Oceanului Pacific timp de 32 de zile
Articolul anterior
Video. Avioane luate de furtună în nordul Europei. Imagini care îți dau fiori
Articolul următor
Alte articole interesante