O șoferiță din Capitală a rămas fără roțile de la Lexus

La sfârșitul lunii iunie, polițiștii de la Botanica au fost sesizați de o femeie precum că, de la automobilul de marcă ,,Lexus”, parcat în curtea blocului de locuit de pe str. Independenței, i-au fost sustrase roțile. La fața locului, proprietara automobilului în vârstă de 27 de ani a comunicat că i-au fost sustrase patru roți, iar prejudiciul se ridică la 10.000 de lei.

În acest context, forțele de ordine au dispus un șir de măsuri de investigație și urmărire penală în identificarea suspectului. Astfel, ca urmare a acțiunilor întreprinse, suspectul a fost identificat și reținut. Acesta s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 35 ani, originar din r-nul Râbnița. În cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vina, totodată comunicând că a sustras roțile cu scopul de a le vinde și obține un profit. Roțile au fost ridicate și urmează a fi returnate proprietarului.

 Bărbatul este cercetat penal în stare de libertate pentru furt, infracțiune care conform legislației în vigoare se pedepsește cu amendă în mărime de până la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 ore, sau închisoare de până la 4 ani.

Caisele moldovenești sunt exportate în mai multe țări din UE
Articolul anterior
Recomandările poliţiei pentru persoanele care aleg să-şi petreacă timpul în apropierea bazinelor acvatice, iazuri sau lacuri
Articolul următor
Alte articole interesante