O șoferiță s-a angajat într-o depășire periculoasă intrând în lama unui utilaj de deszăpezire. Femeia și-a pierdut copilul de 5 anișori

Familia unui pompier dn Pitești a fost distrusă într-o secundă, într-un accident în urma căruia un băiețel a murit, iar mama lui e în stare critică. Totul s-a produs ca urmare a unei depășiri neasigurate pe traseu.

Accidentul a avut loc în condiții de vizibilitate redusă, ceață și întuneric. Un BMW Seria 3 condus de o femeie de 34 de ani din Pitești a intrat pe contrasens și s-a lovit violent de lama unui camion de deszăpezire, care era staționat.

Autoturismul a fost distrus complet la impact, părți din caroserie rămânând agățate de lamă. Șoferița era în mașină cu cei doi copii ai ei, un băiețel de 5 ani și o fetiță de 9 ani. Din păcate, copilul cel mic a murit la locul accidentului, în vreme ce sora lui a scăpat cu răni ușoare. Mama lor e în stare critică la spital. Tatăl copiilor e plutonier adjutant la Detașamentul Pitești al ISU Argeș, scrie Pitești24, colegii lui fiind cei care au intervenit primii la accident.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

Copiii cu vârste mai mici de 13 ani, interziși pe TikTok. Decizie oficială
Articolul anterior
15 imagini de la NASA, care arată schimbările ce au loc pe planeta noastră
Articolul următor
Alte articole interesante