O studentă de 19 ani a fost ”violată și aruncată pe stradă” înainte de a fi ucisă de o mașină

Trei bărbați și un adolescent au fost arestați sub suspiciunea că au violat o studentă înainte de a o arunca în stradă – unde a fost lovită de o mașină și ucisă, scrie Mirror citat de stirileprotv.ro.

Madison Brooks, o studentă în vârstă de 19 ani , a murit după ce o mașină a lovit-o accidental în Baton Rouge, Louisiana, SUA pe 15 ianuarie.

Potrivit poliției, ea fusese violată într-o altă mașină și lăsată în stradă, în stare de ebrietate, când a fost lovită.

Kaivon Deondre Washington, în vârstă de 18 ani, și un tânăr neidentificat de 17 ani au fost acum acuzați de viol.

Everett Lee, în vârstă de 28 de ani, și Casen Carver, în vârstă de 18 ani, despre care se spune că se aflau în mașină, dar nu au participat la viol, au fost acuzați de complicitate la viol.

Carver ar fi spus poliției că el și ceilalți trei suspecți fuseseră într-un club, cunoscut sub numele de Reggie’s Bar, situat lângă Universitatea de Stat din Louisiana, unde a studiat Madison.
Potrivit mandatului de arestare, băuseră și plecaseră cu victima, pe care o întâlniseră pentru prima dată.

Carver a spus că ”nu era capabilă să-și mențină echilibrul”.
Apoi, se pare că tânără le-ar fi cerut indivizilor să o ducă cu mașina acasă. Carver a spus că cei doi indivizi i-au cerut lui Madison să facă sex cu ei pe bancheta din spate a mașinii și ea a fost de acord.

Tânăra a cerut apoi grupului să o conducă acasă, dar ei ar fi spus că Madison a dat mai multe adrese.

În cele din urmă, Madison a fost lăsată în apropierea locului în care a fost lovită de un șofer în jurul orei 3 dimineața.

Ea stătea într-o zonă neluminată în acel moment. Șoferul, care a oprit la fața locului, nu a fost arestat și nu a consumat alcool.

Premier Energy susține că nu se face responsabilă de posibilele deconectări de apă efectuate în Chișinău

„Premier Energy” declară că nu se face responsabilă de posibilele deconectări de apă efectuate azi de SA „Apă-Canal Chișinău”.

Înglodați de datorii! Premier Energy a început deconectările la Apă-Canal  Chișinău - Realitatea.md

Întreprinderea afirmă că cele două locuri de consum al energiei electrice deconectate astăzi vizează doar blocul administrativ al SA „Apă-Canal Chișinău”.

Potrivit întreprinderii, nici un alt loc de consum care face parte din procesul tehnologic de funcționare a sistemelor de apeduct, canalizare și furnizare a agentului termic nu a fost deconectat de la energia electrică.

În context, „Premier Energy” atenționează că eventualele probleme legate de furnizarea apei la anumite adrese ar putea fi de ordin tehnic și țin de modul de gestionare a serviciului de către SA „Apă-Canal Chișinău”.

Întreprinderea mai menționează că a fost nevoită să recurgă la aceste măsuri în conformitate cu prevederile legale, stipulate și în contractul de furnizare a energiei electrice cu SA „Apă-Canal Chișinău”, pentru a nu admite creșterea în continuare a datoriei, care la ziua de azi constituie 68,6 milioane de lei.

Totodată, întreprinderea își exprimă speranța că SA „Apă-Canal Chișinău” va prezenta în termeni cât mai restrânși soluții eficiente pentru stingerea datoriei și pe viitor va achita la timp facturile curente, pentru a preveni apariția unor situații similare, care afectează grav ambele părți.

VIDEO! Moment inedit pe o scenă din România. Un tânăr interpret de peste Prut a făcut furori alături de maestrul Nicolae Botgros și orchestra ”Lăutarii”

Moment inedit pe scena Palatului ”Transivlania” din orașul Sibiu, România. Un tânăr interpret de peste Prut a făcut furori alături de marele maestru Nicolae Botgros și orchestra ”Lăutarii”. Explozie de aprecieri pe Internet

Cosmin Bârlan, alături de interpreta de muzică populară Iulia Mihai, au avut un recital care a ridicat sala în picioare. S-a întâmplat chiar pe 1 Decembrie, de Ziua Națională a României, pe scena din Sibiu, unde au evoluat artiști cu nume sonore în România.

Imaginile video au devenit virale pe rețelele de socializare. Au adunat mii de vizualizări, comentarii și aprecieri.

Vă invităm să urmăriți momentul de-a dreptul emoționant.

”Este o mare onoare și mândrie pentru mine de fiecare dată când mă aflu pe scenă alături de marele maestru Nicolae Botgros și Orchestra “Lăutarii“ din Chișinău. Este lăutarul sufletului meu! Noi, românii îl iubim nespus. A fost o mângâiere pentru mine să interpretez cântecul ”Joacă lumea, jos și eu” din repertoriul regretatului maestru Petrică Mițu Stoian, alături de cea mai minunată orchestră din spațiul românesc.”, a declarat pentru unica.md Cosmis Bârlan.

Tânărul interpret de muzică populară Cosmin Bârlan este laureat și câștigător a numeroase concursuri de interpretare vocală. A devenit cunoscut după ce a ajuns în finala de la ”Vedetă Populară” și a reușit să impresioneze jurații cu vocea sa, dar și obiceiurile vechi din zona Mehedințiului aduse în scenă.

Orchestra ”Lăutarii” de la Chișinău, dirijată de marele maestru Nicolae Botgros, are numeroase colaborări cu interpreți de muzică populară din România. Dirijorul moldovean este extrem de apreciat peste Prut și este mereu primit ca un adevărat lăutar al neamului.

Recent maestrul a împlinit 70 de ani, iar felicitările au curs gârlă pe pagina de Facebook a dirijorului, de la artiști cu nume grele de pe ambele maluri ale Prutului.

ANSA interzice vânzarea păsărilor în Moldova

ANSA interzice vânzarea puilor de pasăre, în contextul în care un puternic focar de gripă aviară face ravagii în această perioadă pe întreg continentul european, inclusiv un focar fiind activ și în nordul țării.

Totodată, Agenția a venit cu un șir de restricții, care vor intra în vigoare începând din 2 februarie. Un ordin în acest sens a fost semnat de directorul instituției, Radu Musteața, transmite Publika.

Amintim că importul de carne de curcan şi ouă în ţara noastră de la o fermă din România, unde au fost depistate mai multe focare de gripă aviară, a fost sistat. Decizia a fost luată de Agenţia Naţională pentru Siguranţa Alimentelor, care a declarat că măsura se va menţine cel puţin 30 de zile, în funcție de situaţia din ţara vecină.

Între timp, autorităţile de la ANSA au anunţat că într-o gospodărie din raionul Soroca este activ un focar de gripă aviară.

Potrivit celor de la ANSA, un puternic focar de gripă aviară face ravagii în această perioadă pe întreg continentul european. În acest context, autorităţile urmează să aplice măsuri mai riguroase privind profilaxia apariţiei acestei infecţii. Până atunci, specialiştii recomandă populaţiei să ţină păsările domestice în spaţii închise.

Săptămâna trecută, Agenţia Naţională pentru Siguranţa Alimentelor a anunțat rechemarea cărnii de curcan, după depistarea focarelor de gripă aviară la fermele din România. Era vorba despre produsul plasat în comerț în perioada 24-27 ianuarie, lotul urmând să expire pe 1 februarie. Persoanele care au achiziționat produsele sunt rugate să se abțină de a le consuma și au dreptul să le returneze magazinului de unde au fost cumpărate, în baza bunului fiscal. Decizia a fost luată după ce, la sfârşitul săptămânii trecute, autoritățile române anunțau despre prezența virusului la cea mai mare fermă de curcani din ţară, din judeţul Braşov. Ulterior, în aceeaşi zonă au fost descoperite alte două focare de gripă aviară. Peste 220 de mii de păsări vor fi sacrificate şi îngropate pe un teren aflat la câteva sute de metri de ferme.

Angela Bassett a devenit primul star Marvel nominalizat la Oscar
Articolul anterior
Minora dispărută la Ocnița a fost găsită
Articolul următor