O studentă din New York și-a prezentat teza de licență fiind îmbrăcată doar în lenjerie intimă

Este vorba de o studentă de la Universitatea Cornell din Ithaca, New York care a decurs la acest gest neașteptat. În timp ce își prezenta teza,tânăra s-a dezbracat de haine și a rămas doar în lenjerie intimă.

separator

Letitia Chai a spus că a făcut acest lucru, în semn de protest împotriva profesoarei, care a spus în timpul prezentării că are pantalonii prea scurți și pentru a se opune discriminării opresive s-a dezbrrăcat. Chai a menționat că a fost șocată de replica profesoarei, expusă în fața colegilor, care i-a spus tinerii că a atras privirile băieților în timp ce ea prezenta teza și a fost susținută de un student, care a spus că trebuie să aibă o „obligație morală să se îmbrace mai conservator”.

Surprinsă de reacții, Letita a ieșit din sală, iar profesoara a venit să o întrebe ce i-ar fi spus mama ei dacă ar fi văzut-o așa.

„Ce ar crede mama? Mama mea este profesor și luptă pentru egalitatea drepturilor de gen. Ea și-a dedicat viața pentru ca oamenii să fie egali indiferent de identitatea de gen. Deci, cred că mama mea ar fi de acord cu pantaloni scurți”, a scris ea pe facebook.

În urma discuției, Letita Chai a promis că va prezenta teza și că va avea cel mai bun discurs din viața sa. Astfel, Chai, a cerut mai multor oameni să o susțină și să-și lase și ei hainele în timpul prezentării tezei. Din 48 de persoane, 24 au acceptat propunerea fetei. Chiar dacă majoritatea studenților au susținut-o, aceștia au spus că nu trebuia să se întâmple totul într-o așa manieră, deoarece profesoara în cauză este un membru remarcabil al universității și că ea a recunoscut că nu a folosit o frază foarte corectă. Pentru presa locală, discipolul a declarat că nu le spune studenților ce să poarte. Ea le cere studenților să reflecteze pentru ei înșiși și să ia propriile decizii.

Sursa

Centrul comercial din Kemerovo unde în luna martie au decedat zeci de copii și rudele acestora din cauza incendiului devastator, a început să fi demolat
Articolul anterior
Calendarul frumuseții – cum trebuie să te îngrijești în fiecare lună
Articolul următor
Alte articole interesante