O substanţă toxică, detectată în cantități mari de sateliţii meteo deasupra oraşului Wuhan, focarul coronavirusului

Datele oferite de serviciul de meteorologie Windy.com arată cantităţi mari de dioxid de sulf (SO2), un gaz incolor, iritant al mucoaselor, cu un miros înţepător, deasupra oraşului Wuhan.

separator
Substanţa detectată de sateliţi deasupra oraşului Wuhan indică un scenariu sumbru şi susţine teoria muşamalizării adevărului, scrie Mediafax.ro.

Acest gaz este emanat după ce sunt arse materii organice, printre care şi cadavre umane, resturi medicale sau combustibili fosili şi prezenţa lui în concentraţie ridicată susţine teoria conform căreia numărul real al deceselor cauzate de coronavirus este mult mai mare decât cel anunţat oficial. Un nivel ridicat de SO2 a fost detectat, de asemenea, în oraşul Chongqing, aflat şi el în carantină din cauza coronavirusului.

Expunerea prelungită la un nivel ridicat de dioxid de sulf poate cauza afecţiuni grave şi chiar moartea, potrivit Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii. „SO2 poate afecta sistemul respirator şi funcţia plămânilor”, potrivit OMS.

Harta Windy.com arată o concentraţie de 1.351 de micrograme pe metru cub de SO2, în oraşul Wuhan. OMS spune că oamenii nu trebuie să fie expuşi mai mult de 10 minute la o concentraţie de 500 micrograme pe metru cub de SO2.

Regimul de la Beijing a ordonat incinerarea în crematorii a tuturor cadavrelor celor care au murit din cauza epidemiei. În zona în care se afla lagărul Auschwitz, în timpul Holocaustului, persista un miros înţepător, provocat tot de emisiile de SO2 rezultate în urma arderii cadavrelor, mai scrie sursa citată.

Crematoriile din Wuhan ard cadavre 24 de ore în fiecare zi din cauza epidemiei de coronavirus, transmite The Epoch Times. Un angajat al unui crematoriu a declarat că este nevoie de mai multă forţă de muncă din cauza numărului mare de cadavre care sunt aduse de la spitale. Potrivit lui, cel puţin 100 de cadavre ajung în fiecare zi la crematiorul pentru care lucrează, de la cele spitalele în care sunt trataţi bolnavii. „Începând cu 28 ianuarie, 90% dintre angajaţii noştri lucrează 24/7, nu am putut merge acasă”, a declarat el.

Numărul oficial al deceselor cauzate de noul tip de coronavirus din China a ajuns duminică la circa 1.000, raportează agențiile de presă chineze.

Procesul de redobândire a cetăţeniei române nu a fost blocat, anunță un oficial de la autoritatea competentă
Articolul anterior
Sistemul de supraveghere video a traficului rutier va fi renovat și dezvoltat conform unui nou concept
Articolul următor
Alte articole interesante