O super navă de pasageri a pornit în cea mai lungă croazieră din lume: 6 continente, în 245 de zile. Care este prețul unui bilet?

Nava de pasageri „Viking Sun” a plecat în acest weekend din Londra într-o călătorie în jurul lumii, ce va dura 245 de zile (opt luni) şi va cuprinde şase continente, 51 de ţări şi 111 porturi, transmite Press Association.

separator
foto: shutterstock

După plecarea din Greenwich, Londra, vasul de croazieră se va îndrepta spre Scandinavia, Insulele Caraibe, America de Sud şi insulele tropicale îndepărtate din Pacificul de Sud. Croaziera va continua de-a lungul coastelor Australiei, prin Asia, Mediterana şi înapoi în Europa. Călătoria se va încheia în Londra, în mai 2020, potrivit libertatea.ro, care cittează agerpres.ro.

Oamenii aflați în această croazieră vor avea ocazia să se cazeze în 23 de oraşe, printre acestea numărându-se Rio de Janeiro (Brazilia), Ho Chi Minh (Vietnam) sau Luxor (Egipt).

În total, 54 de persoane din mai multe ţări, dintre care patru din Marea Britanie, vor petrece toate cele 245 de zile în această croazieră. Celelalte vor parcurge jumătate din itinerarul total, schimbarea de pasageri fiind programată în Los Angeles.

Vacanța prelungită de la bordul vasului de croazieră cu 930 de locuri nu este deloc ieftină. Preţurile unui bilet pornesc de la aproximativ 66.900 de lire sterline şi pot depăşi 194.000 de lire sterline. Compania organizatoare a acestei călătorii Viking Cruises a denumit această călătorie „Croaziera mondială supremă”.

Nava de pasageri ar putea stabili un record mondial Guinness pentru cea mai lungă croazieră continuă.

Șocant. Artista spaniolă Joana Sainz a murit pe scenă din cauza unor artificii. Momentul a fost filmat
Articolul anterior
Orașul Brașov a votat interzicerea farfuriilor, paharelor și a tacâmurilor de plastic la evenimente
Articolul următor
Alte articole interesante