O tânără a ajuns milionară peste noapte după ce a câștigat loteria vaccinării din Australia

O femeie din Australia a devenit milionară după ce a câștigat premiul loteriei vaccinării din această țară. Joanne Zhu, în vârstă de 25 de ani, s-a numărat printre cele trei milioane de australieni care au participat la extragerea premiului în valoare de 1 milion de dolari australieni, doar pentru că s-au vaccinat împotriva Covid-19.

O tânără de 25 de ani a ajuns milionară peste noapte după ce a câștigat loteria vaccinării din Australia

Banii de la loteria vaccinării vin de la un grup de filantropi și companii organizate sub numele de Million Dollar Vax Alliance, într-un efort de a vaccina mai mulți australieni împotriva COVID-19.

Joanne Zhu, din Sydney, a declarat pentru Nine’s Today că nu a putut prelua apelul inițial de la organizatorii loteriei vaccinării deoarece era la serviciu.

„Apoi i-am sunat înapoi și ei mi-au spus: Oh, ai câștigat un milion de dolari! Ești singura câștigătoare din Australia”, a adăugat ea.

Joanne Zhu a spus că plănuiește să cheltuiască o parte din bani pentru a se reuni cu familia ei din China, scrie Sky News.

„Vreau să-mi aduc familia cu avionul din China, la clasa întâi, și să-i cazez într-un hotel de cinci stele de Anul Nou Chinezesc, dacă granițele sunt deschise. Voi cumpăra cadouri pentru familia mea și voi investi restul banilor pentru a putea câștiga mai mulți bani în viitor și pentru a ajuta oamenii dacă au nevoie de ajutor”, a spus ea.

Craig Winkler, de la Million Dollar Vax Alliance, a declarat că toți cei din spatele campaniei sunt ”incredibil de mândri de ceea ce s-a realizat”. ”Este excelent să anunțăm în sfârșit câștigătorul și auzirea reacției ei a fost cu adevărat neprețuită”, spune el.

Campania Million Dollar Vax Alliance a fost creditată pentru a ajuta Australia să imunizeze complet 80% dintre persoanele cu vârsta peste 16 ani.

Loteria a distribuit, de asemenea, 100 de carduri cadou în valoare de 1.000 de dolari în fiecare zi, în octombrie, care – împreună cu marele premiu – a însemnat un total de 4,1 milioane de dolari.

sursa

Maib inaugurează noul oficiu central digital la Chișinău

Maib, cea mai mare bancă din Moldova, a inaugurat noul său sediu central în inima Chișinăului. Oficiul este situat în vecinătatea Parcului Central „Ștefan Cel Mare și Sfânt” din Chișinău și a fost denumit maib park. Are aspectul unui campus tehnologic din Silicon Valley și este conceput pentru a fi versatil din mai multe perspective:

– consolidează reputația maib ca angajator de top a talentelor în Moldova;

– poziționează maib ca bancă lider cu cele mai bune servicii pentru clienții săi;

– permite lucrul flexibil și agil, lucrul în echipă și colaborarea pentru a crea produse digitale inovatoare;

– evidențiază centrarea maib pe deschidere, transparență și sustenabilitate.

Alina Stoianov a devenit mămică. Emilian Crețu a publicat primele imagini de la maternitate

Actrița Alina Stoianov a devenit astăzi mămică. Ea a adus pe lume o fetiță sănătoasă, iar Emilian Crețu a publicat primele poze de la maternitate.

Emilian a mers la maternitate împreună cu sora sa Nina.

Actorul a dezvăluit ieri că fetița va purta numele Mora.

Sănătate multă și felicitări tuturor cu ocazia acestui fericit eveniment!

Accident grav de autobuz în Italia: Cel puțin 18 morți și mai multe persoane rănite

Un accident teribil a avut loc, marți seară, în Italia. Un autobuz de pasageri a căzut de pe podul care leagă Veneția de Mestre.

S-a întâmplat în jurul orei 19:40, ora Italiei.

Autobuzul în care se aflau mai multe persoane ar fi plonjat de pe o porțiune înălțată de pe Via dell’Elettricità, sfârșind pe linia de cale ferată care trece pe lângă drum, conform rainews.it. 

După ce s-a izbit de pasarelă, autobuzul a luat foc. 

Accidentul s-a produs într-o zonă supraînălțată de pe via dell’Elettricità, autobuzul căzând de la o înălțime de 15 metri și ajungând pe calea ferată.

Trenurile dintre Mestre și Veneția au fost suspendate, în timp ce serviciile de urgență și Poliția au intervenit la fața locului pentru a gestiona consecințele acestui eveniment tragic.

Numeroase ambulanțe și vehicule ale pompierilor s-au deplasat la fața locului. 

Dinamica accidentului nu este deocamdată clară și nici nu se știe dacă a fost vorba de un autobuz turistic sau de un autocar. Nu este încă clar cum s-a produs accidentul și nici dacă a vehiculul implicat este un autocar turistic sau un autobuz. 

Conform ansa.it, cel puțin 40 de persoane sunt rănite.

Bilanțul provizoriu al accidentului în care a fost implicat autobuzul este de cel puțin 18 morți, 15 dintre aceștia fiind deja transferați la morgile spitalelor locale.

Un sicriu gol, abandonat lângă coșurile de gunoi în Italia. Fotografia a devenit virală pe Internet
Articolul anterior
Un băiețel a rămas cu limba lipită de un stâlp înghețat, în China. Un trecător l-a văzut plângând pe marginea drumului
Articolul următor