Tânăra care seamănă izbitor cu Kim Kardashian. ,,Toți se opresc să facă poze cu mine”

Pentru o tânără din Anglia a devenit cunoscută după operațiilor pe care și le-a făcut pentru a semăna cu Kim Kardashian. Oamenii o opresc pe stradă crezând că este Kim.

Tânăra a început prin a le copia stilul vestimentar, achiziționându-și doar haine de lux, printre care și accesorii scumpe, genți și pantofi.

„Am început să o urmăresc pe Instagram și eram ceva de genul: Doamne, sunt eu? De fiecare dată când oamenii mă văd pe stradă sau la vreun party îmi spun că semăn cu Kim Kardashian. Sunt oprită pentru poze mereu. Iubesc când oamenii îmi spun că semăn cu Kim”, a declarat tânăra.

De atunci, tânăra a continuat să se inspire din stilul vestimentar al lui Kim Kardashian și să o copieze cât se poate de mult.

Deși asemănarea este mai mult decât evidentă, tânăra susține că singurele intervenții estetice pe care și le-a făcut sunt injecțiile cu botox și fillerele.

Chaly D. N. a mărturisit că a cheltuit peste 400.000 de lire pentru a-și cumpăra poșete, tocmai pentru a fi în pas cu Kim Kardashian. Rudele, părinții, dar și prietenii influencerului se tem că fata cheltuie prea mulți bani pentru a o imita pe Kardashian, însă Chaly D. N. este bucuroasă pentru alegerile pe care le face și spune că acum îi plac doar lucrurile scumpe, de lux.

sursa

Certificatul sanitar digital va fi prezentat miercuri în Parlamentul European. Va fi folosit în sezonul estival
Articolul anterior
Trist. O educatoare din Chișinău, cu o bună reputație, s-a stins din cauza infecției Covid-19
Articolul următor
Alte articole interesante