O tânără a leșinat într-un troleibuz din Capitală. Nicio persoană nu a vrut să cedeze locul

O tânără și-a pierdut cunoștința într-un troleibuz de pe ruta nr.22 din capitală, din cauza căldurii. Un internaut a relatat despre acest incident într-un grup din facebook.

„Pe 21 iunie, la ora 15:47, am intrat într-un troleibuz de pe ruta 22. În ciuda aparatelor de aer condiționat (care nu pot face față căldurii când transportul este plin), o fată a leșinat și a căzut. Și-a revenit în fire, fiind ajutată de prietena sa, apoi iar a căzut. I-am cerut unui tânăr să-i ofere locul. Tânărul s-a ridicat, însă cu mari obiecții și vădită indignare.

Când am ajuns în stație, am decis s-o conduc pe fată afară, la aer proaspăt. Nu a fost ușor, deoarece la rugămintea noastră de a aștepta și a nu închide ușile, șoferul de troleibuz nu a reacționat. În cele din urmă am reușit să ieșim (fata leșinată, prietena ei și cu mine). Troleibuzul, fără a aștepta, a închis ușile și s-a îndepărtat. Fata este în regulă, după o înghițitură de apă rece și-a revenit. După ce m-am asigurat că totul este în regulă cu ea, o prietenă a sunat-o pe mama fetei pentru a fi dusă acasă.

De ce unii oameni au devenit atât de indiferenți? De ce nimeni nu a ajutat? De ce taxatorul nu a acordat primul ajutor? De ce am devenit atât de reci la nevoia celui de alături?”, a declarat tânărul.

sursa

Eleva din Moldova care a obținut medalia de bronz la Olimpiada Europeană de Informatică
Articolul anterior
Articolele de mobilă fabricate în Moldova vor fi exportate în România într-o cantitate mult mai mare
Articolul următor