O tânără absolventă din Moldova a fost admisă la prestigioasa universitate Harvard

Un vis a devenit realitate pentru o elevă de la noi care anul acesta absolvește studiile de liceu. Munca asiduă, efortul depus și conștiința pentru carte și învățătură au dat roade, și asta deoarece Mihaela Eșanu a fost admisă la prestigioasa universitate Harvard, din SUA. Totodată, tânăra este scutită de trei examene la BAC.

separator

Mihaela Eșanu este elevă în clasa a XII-a la liceul „Gh. Asachi” din Chișinău. Ea a participat la olimpiade republicane și internaționale. În acest an, eleva a obținut locul 3 la Olimpiada Republicană de Limba română și același loc la Olimpiada Republicană de Fizică. Respectiv, a fost scutită de examene la aceste două discipline.

Iar în ce privește franceza, a fost scutită pe mai multe căi, după ce a susținut DALF, C1 și, fiind la liceul român-francez, ăsta e nivelul de care ai nevoie pentru a obține nota 10 din oficiu.

De asemenea, Mihaela a participat la Olimpiada Republicană de Franceză, unde a luat locul doi, și la Olimpiada Internațională de Limba Franceză, în clasa a XI-a.

Totodată, Mihaela a aflat că este deja admisă la prestigioasa universitate Harvard, din SUA, unde va merge să studieze în acest an, după terminarea liceului.

sursa: www.zdg.md

Un copil de 6 ani a căzut în gol dintr-un bloc din sectorul Ciocana
Articolul anterior
Мary Кay: 5 obstacole în calea devenirii unui Consultant independent de frumusețe
Articolul următor
Alte articole interesante