O tânără gimnastă care a impresionat publicul la ,,Românii au Talent”, s-a stins în urma cancerului

Emma a dansat senzațional la “Românii au talent”, în ciuda faptului că avea un picior amputat, scrie protv.ro.

separator

Emma Neagu a murit pe 7 aprilie, la vârsta de 15 ani din cauza cancerului osos, boală cu care a fost diagnosticată acum doi ani. Anunţul a fost făcut de mai multe organizaţii şi fundaţii caritabile din Canada, unde copila s-a născut şi unde devenise o adevărată voce de susţinere a copiilor cu acelaşi diagnostic.

La “Românii au talent”, Emma a impresionat juraţii, aşa cum a impresionat o ţară întreagă: ”Să văd un copil în fața mea cu astfel de atitudine mi se pare dincolo de orice închipuire. Acest copil are o demnitate extrordinară”, a spus Florin Călinescu. ”Este admirabil mesajul pe care îl transmiți. Te admir și te iubesc”, a adăugat Andra.

https://youtu.be/6cKyRyRvLAI

Mai multe persoane, cercetate după perchezițiile CNA la mai multe școli auto din Chișinău, Ialoveni și Comrat

Mai multe școli auto din mun. Chișinău, Ialoveni și Comrat au fost percheziționate astăzi de ofițerii CNA și procurori în cadrul unor dosare de trafic de influență și fals în acte publice în care sunt cercetate faptele ilicite ale unor intermediari în procesul de obținere a permiselor auto. Potrivit probelor administrate, bănuiții ar fi pus în funcțiune o schemă de fraudare a procesului de eliberare a permiselor auto contra unor remunerații ilicite, informează unica.md cu referire la un comunicat al instituției.

În fapt, intermediarii susțineau că ar avea influență asupra membrilor comisiilor de examene din cadrul Secțiilor de înmatriculare a transportului și calificarea conducătorilor auto ale Agenției Servicii Publice (ASP) și că îi poate determina să faciliteze procesul de susținere a probelor teoretice și practice. De asemenea, solicitanților li se asigura și certificatele medicale contra cost, cu omiterea prezenței fizice a persoanei, dar și certificatele de absolvire a cursurilor teoretice și practice la școlile auto.  Astfel, în cadrul urmăririi penale și a investigațiilor întreprinse de CNA, s-a constatat că pentru întregul proces de obținere a permiselor auto erau pretinse în medie sume de 1000 de euro.

În urma perchezițiilor desfășurate în această dimineață la sediile școlilor auto, la domiciliile și autoturismele bănuiților, au fost ridicate sume de bani, proveniența cărora urmează a fi stabilită, copii ale unor acte de identitate, cu sume de bani atașate, înscrisuri de ciornă și dispozitive de stocare a informațiilor.

Acțiunile pe caz sunt în derulare sub conducerea procesuală a procurorilor Procuraturii mun. Chișinău, cu suportul subdiviziunii de securitate internă a Agenției Servicii Publice.

Amintim că orice persoană se prezumă a fi nevinovată până la pronunțarea unei decizii definitive și irevocabile de judecată.

Ambasadorul Franței a fost decorat cu „Ordinul de Onoare”

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, l-a primit, astăzi, pe Ambasadorul Republicii Franceze, Graham Paul, care își încheie mandatul în țara noastră, informează unica.md cu referire la un comunicat al Președinției.

Șefa statului a menționat că Franța este unul dintre cei mai buni și de nădejde prieteni ai Moldovei. La fel, Președinta i-a mulțumit pentru contribuțiile majore pe care țara sa le-a adus parcursului european al Republicii Moldova, pentru sprijinul la implementarea reformelor în domenii cheie, precum și pentru întărirea rezilienței țării noastre. Președinta Maia Sandu a salutat inițierea „Comunității Politice Europene” (CPE), o platformă importantă de discuții, care contribuie la stabilitatea și securitatea în Europa. De asemenea, șefa statului a remarcat suportul valoros venit din partea partenerilor francezi la organizarea celei de-a doua ediții CPE în Republica Moldova.

Președinta a apreciat activitatea Ambasadorului în perioada căruia relațiile politice, economice și culturale au progresat considerabil. Șefa statului a evidențiat intensificarea dialogului cu Franța la cel mai înalt nivel, totodată și importanța francofoniei care întărește relații de prietenie între cele două popoare. 

În semn de recunoștință și înaltă prețuire, Ambasadorul Republicii Franceze, Graham Paul, a fost decorat de președinta Maia Sandu cu ”Ordinul de Onoare”.

Aniversare în lacrimi pentru Marina Cârnaț. Ce mesaj emoționant a transmis

Eveniment special pentru Marina Cârnaț și soțul ei, Teodor. Marți, 23 iulie, Mareo, ultimul membru al numeroasei familii, a împlinit vârsta de 1 an, scrie evz.ro.

Prilej cu care Marina a transmis un mesaj emoționant, în mediul online, pe contul de Instagram. „Poate că aceasta va fi ultima oară când trăim miracolul primei aniversări”, a scris mama micului sărbătorit.

„Cu inima plină de emoție și recunoștință, sărbătorim ziua de naștere a celui mai mic dintre cei nouă copii ai noștri – MAREO. Poate că aceasta va fi ultima oară când trăim miracolul primei aniversări. Fiecare dintre copiii mei mi-a umplut viața cu bucurii și provocări unice, iar acest moment mă face să reflectez asupra tuturor binecuvântărilor primite”, a mai transmis Marina în mesajul postat pe rețeaua de socializare.

Apoi, a precizat că, în familia Carnaț, este posibil ca Mareo să fie ultimul copil. „Dacă acesta este ultimul nostru copil, să fie înconjurat de toată iubirea și înțelepciunea pe care am acumulat-o în această călătorie minunată a maternității, pentru tot restul vieții!”

Cuplul Marina și Teodor sunt părinții a nouă copii. Mama a devenit foarte cunoscută în mediul online, acolo unde a adunat peste 300.000 de urmăritori pe Instagram. Datorită notorietății, a câștigat și un important contract de publicitate. 

Stilat, comod și elegant! Costumul roșu este alegerea vestimentară prioritară în 2019
Articolul anterior
Ediția 15, ep. 1: Iată cine sunt participantele proiectului Slăbește Sănătos
Articolul următor