O tânără de 19 ani s-a căsătorit cu un bărbat de 61 de ani. Cum au reacționat părinții fetei?

O adolescentă de 19 ani care s-a îndrăgostit de un bărbat de 61 de ani, tatăl a doi copii, a povestit reacţia pe care au avut-o părinţii atunci când au aflat pentru prima dată de relaţia dintre cei doi.

O tânără de 19 ani s-a căsătorit cu un bărbat de 61 de ani

Familia a fost atât de supărată şi vehementă încât a chemat poliţia, crezând categoric că ceva nu este în regulă, scrie observatornews.ro. Audrey Cheyenne-Smiley Moon a declarat că părinții ei au fost atât de supăraţi şi de dezaprobatori când l-au întâlnit pentru prima dată pe Kevin, în vârstă de 61 de ani, încât au chemat poliţia. Cei doi sunt acum căsătoriţi şi intenţionează să aibă şi un copil.

Timp de câteva luni au vorbit online şi au decis să fie împreună.

Ofițerul de poliție militară, Audrey Cheyenne-Smiley Moon, în vârstă de 19 ani, l-a întâlnit pe soţul ei, Kevin, în vârstă de 61 de ani, pe un site de dating numit Badoo, pe 9 ianuarie 2020.

În ciuda unei diferențe de vârstă de 42 de ani între ei, ea a fost inițial atrasă de descrierea lui, fiind şi el de asemenea un veteran care lucrase pentru poliţia militară. La câteva luni după discuţia purtată în mediul online, cei doi au devenit oficial un cuplu, spunându-şi pentru prima dată „Te iubesc”.

Kevin a fost în trecut căsătorit timp de 19 ani şi are doi copii, cu vârste cuprinse între 16 și 23 de ani. De altfel, cei mici susțin relația și sunt încântați să-i vadă atât de fericiți pe cei doi.

Totuşi, întrucât el este mai în vârstă decât ambii părinți ai lui Audrey, care au 38 și 43 de ani, ea a păstrat inițial relația lor secretă față de familie. Cu toate acestea, a luat decizia de a le spune adevărul în august, anul trecut.

„Am fost deschiși cu privire la relația noastră cu colegii noștri, dar la început am păstrat secretul faţă de familie. Nu am putut să rezist şi să păstrez totul ascuns aşa că am hotărât să îl prezint acestora.

Ai mei au fost extrem de ostili la început, pentru că le-am spus despre noi într-un mod nepotrivit. Le-am trimis un mesaj în timp ce eram plecată cu el și când ne-am întors, afară ne aşteptau întreaga mea familie şi un echipaj de poliţie.

A fost înfricoșător la început, dar Kevin a fost gata să mă susţină şi să aibă încredere în ceea ce suntem, iar după ce l-au cunoscut, familia mea a început să se comporte chiar bine cu el.

Timp de trei zile, au țipat la el de fiecare dată când venea să mă vadă și făceau tot ce puteau pentru a-i spune cât de groaznic este că mă iubește. A tăcut şi a continuat să le dovedească că mă iubeşte cu adevărat şi profund”, a mărturisit tânara.

În data de 1 august, cei doi s-au căsătorit într-o mică capelă din Nevada, iar acum îşi panifică viitorul împreună.

Deși sunt acum căsătoriți, ei încă trăiesc la distanţă unul de celălalt, deoarece Audrey lucrează în străinătate în Orientul Mijlociu, iar Kevin este acasă în California. Plănuiesc să se mute împreună odată ce Kevin se va pensiona, anul viitor.

”Clasă de detenție”, introdusă în școlile din România pentru elevii care deranjează orele

Ministerul Educației din România a propus o nouă măsură disciplinară pentru elevii care perturbă orele: aceștia ar putea fi reținuți într-o sală specială sub supravegherea unui profesor, unde vor trebui să citească sau să rezolve fișe de lucru, scrie presa română.

Propunerea este inclusă în proiectul de Statut al Elevului 2024, publicat pentru consultare publică miercuri seară, 12 iunie, informează edupedu.ro.

Conform acestui proiect, profesorii vor avea posibilitatea de a trimite elevii deranjanți într-o sală dedicată, chiar în timpul orei respective. Acolo, activitățile pe care elevii le vor desfășura, precum „lectura suplimentară” și „completarea de fișe de lucru”, vor fi stabilite de profesorul sau cadrul didactic auxiliar responsabil de supravegherea lor. Încă nu este clar dacă elevilor reținuți li se va consemna absență.

Propunerea acestei măsuri a fost inițiată pe 11 aprilie 2023 de sindicatele angajaților din Învățământ. La acel moment, cu o lună înainte de marea grevă a profesorilor, FSE „Spiru Haret” a sugerat și reintroducerea exmatriculării elevilor, amenzi pentru părinți, și includerea notei la purtare în calculul pentru admiterea la liceu sau la Bacalaureat.

Reprezentanții FSE „Spiru Haret” au explicat anul trecut că această formă de detenție ar presupune ca elevii să petreacă timp într-o sală după ore, sub supravegherea unui cadru didactic, pentru a reflecta asupra comportamentului lor.

Ministerul Educației a invitat publicul să își exprime opiniile și sugestiile cu privire la proiectul de Statut al Elevului 2024, subliniind importanța participării comunității la procesul de îmbunătățire a sistemului educațional.

UPDATE

Ministerul Educației a emis următoarea precizare, după ce Edupedu.ro a scris că aceasta sală ar fi de detenție:

„Având în vedere folosirea eronată, în spațiul public, a sintagmei „sală de detenție”, cu referire la una dintre prevederile proiectului de Statut al elevului, vă comunicăm că sintagma respectivă nu se regăsește în cuprinsul documentului și este o asociere cu un concept care, în proiectul propus de Ministerul Educației, are alt scop.

sursa

O companie aeriană de la noi a inaugurat cursa directă spre Praga

Data de 17 iunie 2024 este marcată de un eveniment important pentru Republica Moldova și Cehia. În această zi a fost inaugurată cursa directă Chișinău – Praga, operată de către compania aeriană Flyone, scrie unimedia.md.

Ambasadorul Republicii Moldova în Cehia, Alexandru Codreanu, care a participat la evenimentul de lansare a cursei aeriene directe Chișinău-Praga, a salutat inaugurarea cursei aeriene directe Chișinău – Praga, subliniind că noile oportunități de călătorie vor spori contactele inter-umane și de afaceri între statele noastre, contribuind astfel la consolidarea cooperării bilaterale moldo-cehe în domeniile comercial-economic și turism și facilitând călătoriile cetățenilor Republicii Moldova, iar țara noastră urmând a fi mai accesibilă și mai atractivă pentru turiștii și oamenii de afaceri din Cehia.

Directorul General FLYONE, Mircea Maleca, a declarat: “De acum ne putem mândri de faptul că solicitările oamenilor au fost îndeplinite și am reușit să lansăm zboruri directe. În viitor, intenționăm să lansăm și alte destinații atractive, consolidând astfel rețeaua noastră de zboruri și oferindu-le pasagerilor opțiuni potrivite pentru a conecta cele mai importante orașe din Europa.”

La bordul aeronavei, pasagerii au fost avut parte de o serie de surprize și cadouri speciale, într-o atmosferă festivă. Echipajul de cabină a fost pregătită să ofere o experiență de neuitat, iar la aterizarea în Aeroportul din Praga, aeronava a fost întâmpinată cu turnuri de apă.

Cu o frecvență de 2 ori pe săptămână, orarul va fi organizat astfel:

Luni:

Chișinău (RMO) 13:40 – Praga (PRG) 14:40

Praga (PRG) 15:40 – Chișinău (RMO) 18:30

Vineri:

Chișinău (RMO) 07:10 – Praga (PRG) 08:10

Praga (PRG) 09:10 – Chișinău (RMO) 12:10

Pentru mai multe informații despre orarul zborurilor și rezervări, accesați flyone.eu sau în aplicația mobilă FLYONE.

O maşină a luat foc într-o benzinărie din sectorul Buiucani. Automobilul era staționat

Un automobil care staționa într-o stație peco a fost cuprins de flăcări. La fața locului au intervenit 2 echipaje de pompieri și ambulanța. Totul s-a întâmplat în sectorul Buiucani al Capitalei, scrie stiripesurse.md.

Potrivit Lilianei Pușcașu, ofițerul de presă al IGSU, a ars secțiunea motorului a autovehicului, din acest motiv s-a declanșat incendiul.

Din fericire, nimeni nu a avut de suferit.

Restricții instituite în toată țara din cauza epidemiei provocate de noul coronavirus
Articolul anterior
Andreea Marin, în fotografii rare din copilărie și adolescență. Mesajul emoționant al vedetei
Articolul următor