O tânără de 19 ani s-a căsătorit cu un bărbat de 61 de ani. Cum au reacționat părinții fetei?

O adolescentă de 19 ani care s-a îndrăgostit de un bărbat de 61 de ani, tatăl a doi copii, a povestit reacţia pe care au avut-o părinţii atunci când au aflat pentru prima dată de relaţia dintre cei doi.

O tânără de 19 ani s-a căsătorit cu un bărbat de 61 de ani

Familia a fost atât de supărată şi vehementă încât a chemat poliţia, crezând categoric că ceva nu este în regulă, scrie observatornews.ro. Audrey Cheyenne-Smiley Moon a declarat că părinții ei au fost atât de supăraţi şi de dezaprobatori când l-au întâlnit pentru prima dată pe Kevin, în vârstă de 61 de ani, încât au chemat poliţia. Cei doi sunt acum căsătoriţi şi intenţionează să aibă şi un copil.

Timp de câteva luni au vorbit online şi au decis să fie împreună.

Ofițerul de poliție militară, Audrey Cheyenne-Smiley Moon, în vârstă de 19 ani, l-a întâlnit pe soţul ei, Kevin, în vârstă de 61 de ani, pe un site de dating numit Badoo, pe 9 ianuarie 2020.

În ciuda unei diferențe de vârstă de 42 de ani între ei, ea a fost inițial atrasă de descrierea lui, fiind şi el de asemenea un veteran care lucrase pentru poliţia militară. La câteva luni după discuţia purtată în mediul online, cei doi au devenit oficial un cuplu, spunându-şi pentru prima dată „Te iubesc”.

Kevin a fost în trecut căsătorit timp de 19 ani şi are doi copii, cu vârste cuprinse între 16 și 23 de ani. De altfel, cei mici susțin relația și sunt încântați să-i vadă atât de fericiți pe cei doi.

Totuşi, întrucât el este mai în vârstă decât ambii părinți ai lui Audrey, care au 38 și 43 de ani, ea a păstrat inițial relația lor secretă față de familie. Cu toate acestea, a luat decizia de a le spune adevărul în august, anul trecut.

„Am fost deschiși cu privire la relația noastră cu colegii noștri, dar la început am păstrat secretul faţă de familie. Nu am putut să rezist şi să păstrez totul ascuns aşa că am hotărât să îl prezint acestora.

Ai mei au fost extrem de ostili la început, pentru că le-am spus despre noi într-un mod nepotrivit. Le-am trimis un mesaj în timp ce eram plecată cu el și când ne-am întors, afară ne aşteptau întreaga mea familie şi un echipaj de poliţie.

A fost înfricoșător la început, dar Kevin a fost gata să mă susţină şi să aibă încredere în ceea ce suntem, iar după ce l-au cunoscut, familia mea a început să se comporte chiar bine cu el.

Timp de trei zile, au țipat la el de fiecare dată când venea să mă vadă și făceau tot ce puteau pentru a-i spune cât de groaznic este că mă iubește. A tăcut şi a continuat să le dovedească că mă iubeşte cu adevărat şi profund”, a mărturisit tânara.

În data de 1 august, cei doi s-au căsătorit într-o mică capelă din Nevada, iar acum îşi panifică viitorul împreună.

Deși sunt acum căsătoriți, ei încă trăiesc la distanţă unul de celălalt, deoarece Audrey lucrează în străinătate în Orientul Mijlociu, iar Kevin este acasă în California. Plănuiesc să se mute împreună odată ce Kevin se va pensiona, anul viitor.

Restricții instituite în toată țara din cauza epidemiei provocate de noul coronavirus
Articolul anterior
Andreea Marin, în fotografii rare din copilărie și adolescență. Mesajul emoționant al vedetei
Articolul următor
Alte articole interesante