O tânără de 22 de ani are cele mai mari buze din lume

Fotomodelul bulgar Andrea Ivanova, de 22 de ani, a devenit posesoarea celor mai mari buze din lume. Tânăra și-a făcut până acum nu mai puțin de 20 de injecții cu acid hialuronic. Femeia cu cele mai mari buze din lume face senzație pe rețelele de socializare.

separator

„A meritat fiecare sacrificiu”, susține aceasta, mândră de „boticul” său, scrie fanatik.ro.

„Păpuşa Barbie”, așa cum este poreclită de toți cei care îi urmăresc activitatea în mediul online, a cheltuit, potrivit celor de la Mirror Online peste 150 de dolari pentru fiecare injecţie făcută în demersul său de a obține recordul mondial.

„Mă simt foarte bine și foarte fericită cu noile mele buze, pentru că din punctul meu de vedere cu buze mai mari sunt mai drăguță. Am vizitat aproape toate clinicile de din Sofia și îmi pun în buze tot felul de substanțe. Nu mă uit la bani. Nu știu exact cât am cheltuit”, a mărturisit tânăra într-un interviu acordat recent.

Din cauza pandemiei de coronavirus, recordul său nu a putut fi omologat.

Cu toate că buzele ei au ajuns deja la dimensiuni uriașe, Andrea spune că nimic nu o va opri să continue acest demers. Studentă la Filologie Germană în cadrul Universității din Sofia, bulgăroaica este hotărâtă să apeleze la toate injecțiile și procedurile estetice posibile.

Din păcate pentru ea, pandemia de coronavirus i-a dat puțin planurile peste cap, întrucât nu poate primi vizita experţilor Guinness pentru a obţine titlul mondial la care visează de atâta amar de vreme. Este încurajată, însă constant de cei peste 25.000 de urmăritori pe contul de Instagram, acolo unde postează frecvent imagini cu buzele ei.

„Primesc mii de mesaje de felicitare pentru buzele și ținuta mea, pentru viziunea și stilul meu, în fiecare zi, de la oameni din toată lumea„, a mai spus Andrea Ivanova în interviul acordat pentru sursa citată.

OMS îndeamnă țările să retesteze pneumoniile suspecte de la finalul anului trecut
Articolul anterior
Mai mulți angajați ai companiei Moldtelecom, infectați cu noul coronavirus
Articolul următor
Alte articole interesante