O tânără de 22 de ani, din Nisporeni, ucisă de un șofer care se uita în telefon în timp ce conducea

O tânără de 22 de ani a murit după ce a fost accidentată de mașina unui șofer neatent care conducea cu telefonul în mână. Accidentul s-a produs în seara zilei de ieri, 16 aprilie, în jurul orei 20:57, în apropierea de satul Petreşti, raionul Ungheni.

Potrivit ofițerului de presă din cadrul IP Ungheni, la volanul Mercedesului Sprinter se afla un tânăr de 26 de ani, originar din raionul Fălești.

Veniți la fața locului, oamenii legii au stabilit că șoferul se deplasa în aceeași direcție ca și victima. Tânărul de 26 de ani conducea automobilul în timp ce avea în mână un telefon mobil, astfel atenția acestuia fiind sustrasă. 

La un moment dat, acesta a pierdut controlul asupra volanului și a lovit-o pe tânăra de 22 de ani care era originară din raionul Nisporeni. Din cauza vătămărilor corporale primite, tânără a decedat la faţa locului. 

Ulterior, cadavrul acesteia a fost transportat la Secţia medicină-legală Făleşti în vederea stabilirii vătămărilor corporale şi cauzei decesului.

Fiind testat cu aparatul Drager alcotest s-a constatat că șoferul nu era în stare de ebritate. Poliția investighează toate circumstanțele producerii accidentului rutier.

sursa: www.stiri.md

Mama lui Dorin Chirtoacă a pierdut lupta cu noul coronavirus
Articolul anterior
Găgăuzia a returnat Ministerului Sănătății lotul de vaccin AstraZeneca
Articolul următor
Alte articole interesante